Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, prima oară în public, după împăcare!

12 aprilie, 2016
Liam Hemsworth & Miley Cyrus Attend 'Paranoia' Premiere Together jpeg

Să fim sinceri, începeam să credem că această reînnoire a dragostei lor este doar în capul cântăreţei. Nu de alta, dar de la apariţia din perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi n-au mai fost văzuţi împreună.

Ei bine, iată că împăcarea celor doi este un fapt real, şi chiar relaţia lor merge din ce în ce mai bine. Cele mai recente dovezi în acest sens sunt fotografiile surprinse, vinerea trecută, de paparazzi, pe când Miley şi Liam intrau în restaurantul ”Gracias Madre”, din West Hollywood, acolo unde îi aşteptau, după cum am aflat ulterior, familia actorului în vârstă de 26 de ani.

Surprinşi de paparazzi prima oară anul acesta

Aşadar, nu numai că s-au împăcat, dar totul merge ca pe roate. Pozează într-un cuplu fericit, iar cei din jur s-au obişnuit cu ideea că Miley şi Liam formează din nou un cuplu. Unul, care, cu puţin noroc, va ajunge la altar de această dată.

Revenind la apariţia celor doi de vineri, am aflat că-n restaurantul vegan îi aşteptau cei doi fraţi mai mari ai lui Liam, respectiv Chris şi Luke, dar şi soţia lui Luke, Samantha. O cină în familie, aşadar!

Amintim că Miley şi Liam şi-au început relaţia amoroasă în 2010, dar că trei ani mai târziu s-au despărţit, deşi între timp se şi logodiseră. Zvonurile că cei doi s-ar fi împăcat au apărut prima oară în luna decembrie, anul trecut, când Liam şi Miley au fost fotografiaţi în vacanţa de iarnă în Australia, acolo unde locuieşte familia lui Liam. De atunci, Miley poartă din nou pe deget inelul de logodnă dăruit de Liam în 2012.

Mai multe poze cu cei doi pe DailyMail.co.uk!Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg