Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret?

13 ianuarie, 2017
miley png

Când am aflat pentru prima dată vestea că flacăra iubirii dintre Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-a reaprins după despărţirea din 2013, am fost foarte încântaţi. După ce şi-au petrecut Crăciunul împreună, Liam şi Miley ne lasă să ghicim din nou care este statusul relaţiei lor. 

image

Există zvonuri că cele două celebrităţi s-au căsătorit în secret în noaptea de anul nou. Se pare că cei doi ar fi organizat petrecerea de nuntă în San Diego, Statele Unite ale Americii, şi că nici măcar familiile celor doi nu au ştiut dinainte.

A trecut mai bine de un an de când Miley şi Liam s-au împăcat în 2015, tot în jurul sărbătorilor de iarnă. Cântăreaţa chiar a distribuit pe Instagram o fotografie în care apărea purtând inelul de logodnă dăruit de către Liam acum câţiva ani, după care cei doi au început să se tot afişeze împreună.

image

Este cert că  sunt împreună, dar când vine vorba de o a doua logodnă sau de o posibilă căsătorie, vor să ne lase în suspans. Cea mai recentă bârfă legată de acest cuplu a pornit de la fotografia pe care Miley a distribuit-o de curând pe reţelele sociale şi care a făcut internetul să răbufnească. 

Poza în care cântăreaţa se săruta cu arătosul iubit, chiar în noaptea de revelion, arătând lumii  că 2017 îi prinde foarte îndrăgostiţi i-a făcut pe toţi să se gândească că au trecut la următorul nivel şi că au sărbătorim mai mult decât noul an. În loc de rochie de mireasă şi costum, cei doi nonconformişti s-au îmbrăcat ciudat, ca de obicei. El a purtat pantaloni de o culoare metalica, iar ea o bluză sport şi o fustă auriu cu paiete.

image

Oare ăsta să fie modul în care Miley Şi Liam anunţă că s-au căsătorit? Amândoi sunt cunoscuţi deja pentru modurile neconvenţionale în care acţionează.

Evenimentul la care orice fată visează de mică a trecut aproape neobservat pentru Miley. Familiile mirilor au petrecut sărbătorile împreună, dovadă şi fotografiile de pe internet şi mai ales o poză cu mama cântăreţei, Tish Cyrus şi mama lui Liam, Leonie Hemsworth, cu mesajul „Familie, prin alianţă”, făcând referire la faptul că acestea sunt cuscre.

image

Indiferent care ar fi statusul relaţiei lui Miley şi a lui Liam şi dacă aceştia nu s-ar fi căsătorit încă, ne putem aştepta la o nuntă la Hollywood cât mai curând.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg