Milionarii de la Hollywood care conduc maşini ieftine şi demodate

9 octombrie, 2017
Untitled collage (3) jpeg

Îşi permit cele mai luxoase automobile, dar preferă să urce la volanul unor maşini sub statutul lor de superstar. Iată care sunt şoferii bogaţi din showbiz care nu deţin garaje întregi cu cele mai scumpe „bijuterii” pe patru roţi.

Leonardo DiCaprio

Cu maşina sa deloc excentrică, Toyota Prius

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, care apare pe genericul unora dintre cele mai tari blockbustere din cinematografie, şi, drept urmare, este plătit direct proporţional cu succesul lui răsunător.

image

Cu toate astea, deţinătorul unei averi de 245 de milioane de dolari nu-şi cheltuie banii pe maşini. Preocupat de soarta planetei, actorul a ales o maşină prietenoasă cu mediul şi poate fi văzut la volanul unui autoturism electric, Toyota Prius, încă de când acesta a fost scos pe piaţă, adică din 1997.

Preţul unei asemenea maşini se situează undeva între 19.200 şi 29.900 de dolari.

Tom Hanks

La volanul unei maşini de 15.000 de dolari

Cu o prezenţă remarcabilă pe marele ecran, datorită rolurilor memorabile pe care le-a făcut de-a lungul celor trei decenii petrecute în Cetatea Filmului în filme precum Forrest Gump, The Da Vinci Code, Saving Private Ryan şi Cast Away, Hanks îşi permite să deţină câte maşini îşi doreşte.

image

Cu o avere de 350 de milioane de dolari, actorul nu epatează cu banii săi, dimpotrivă, conduce un Scion xB, care nu i-a scos de pe card mai mult de 15.000 de dolari. Superstarul a schimbat motorul maşinii, pentru ca aceasta să fie electrică, ceea ce i-a crescut valoarea la 55.000 de dolari. Însă tot mult sub nivelul unei celebrităţi de calibrul său!

Colin Farrell

A dat pe maşină de 10 ori mai puţin decât dau alte staruri hollywoodiene

Actorul a cărui avere se ridică la 30 de milioane de dolari – datorită succesului înregistrat cu pelicule precum Total Recall, The Beguiled, Horrible Bosses şi Pride and Glory – nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta când vine vorba de maşina pe care o conduce.

image

Colin are gusturi cât se poate de modeste în ceea ce priveşte automobilul său, urcând la volanul unui Ford Bronco din mijlocul anilor ’90. SUV-ul său are anumite calităţi care nu pot fi trecute cu vederea, însă, când vine vorba de o maşină puternică, asemenea exemplar păleşte pe lângă altele mult mai performante.

Multimilionarul a dat 40.000 de dolari pe maşina sa, de vreo 10 ori mai puţin decât dau, în mod obişnuit, starurile hollywoodiene pe numai una dintre numeroasele lor autovehicule.

Jennifer Lawrence

Maşina divei nu este deloc luxoasă

Este una dintre cel mai bine plătite actriţe din lume, încasând milioane de dolari în fiecare an, însă, în ciuda averii sale de 130 de milioane de dolari, nu dă doi bani pe genul de vehicul pe care-l are. În sensul că se deplasează în continuare, chiar şi după ce a dobândit succesul impresionant de care se bucură în ziua de azi, cu un Volkswagen Eos, care nu costă mai mult de 35.000 de dolari.

Justin Timberlake

image

Alt milionar care nu ţine morţiş să conducă una dintre cele mai luxoase maşini de pe piaţă este nimeni altul decât deţinătorul unei averi de 230 de milioane de dolari. După ce a dat lovitura în muzică, cu trupa N’SYNC, Justin şi-a continuat traseul muzical, înregistrând solo succes după succes, şi, mai mult de-atât, se poate lăuda cu o carieră actoricească deloc de ignorat.

image

Soţul frumoasei Jessica Biel şi tatăl unui băieţel superb, Timberlake este mândrul posesor al unei Volkswagen Jetta, care nu l-a costat pe superstar mai mult de 16.000 de dolari.

Clint Eastwood

Are o avere de 375 de milioane de dolari şi o maşină de 20.000 de dolari

Este o adevărată legendă în lumea cinematografiei, jucând, regizând şi producând puzderie de filme celebre, precum

. De-a lungul longevivei sale cariere la Hollywood, Eastwood a agonisit nu mai puţin de 375 de milioane de dolari.

În ciuda veniturilor sale considerabile, Clint conduce un SUV fabricat în 1992, care nu valorează mai mult de 20-30.000 de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png