Milla Jovovich, îngrozită de atacurile Rusiei în Ucraina: „Ţara mea şi oamenii sunt bombardaţi"

28 februarie, 2022
4 mila3 jpg jpeg

Milla Jovovich are inima zdrobită după invazia Rusiei în ţara sa natală.

Actriţa de origine ucraineană a distribuit o postare pe o reţea de socializare în care vorbeşte despre suferinţa care a cuprins în aceste zile ţara sa natală.

„Ţara mea şi oamenii sunt bombardaţi. Prieteni şi familia se ascund”, a scris ea. Vedeta a explicat că are legături strânse atât cu Rusia, cât şi cu Ucraina.

stanga
dreapta
1 mila1 jpg jpeg
2 mila2 jpg jpeg
4 mila3 jpg jpeg

„Sângele şi rădăcinile mele provin atât din Rusia, cât şi din Ucraina. Sunt sfâşiată în două în timp ce urmăresc haosul care se desfăşoară, ţara este distrusă, familiile strămutate, întreaga lor viaţă zace în fragmentele carbonizate din jur. „Îmi amintesc de războiul din patria tatălui meu, fosta Iugoslavie, şi de poveştile pe care familia mea le spunea despre trauma şi teroarea pe care le-a experimentat. Război. Întotdeauna război”, a continuat ea. „Lideri care nu pot aduce pacea. Întotdeauna, oamenii plătesc cu vărsare de sânge şi lacrimi”.

2 mila2 jpg jpeg

Jovovich s-a născut la  Kiev, dintr-o mamă rusă şi un tată sârb şi şi-a petrecut o mare parte din copilărie la Moscova, oraşul natal al mamei sale. În 1980, când avea cinci ani, familia a părăsit Uniunea Sovietică şi s-a mutat la Londra înainte de a se stabili în Los Angeles.

Alte celebrităţi s-au exprimat în sprijinul Ucrainei , inclusiv Ashton Kutcher, care este căsătorit cu actriţa de origine ucraineană Mila Kunis.

Milla Jovovich se află la al treilea mariaj şi are trei copii. Actriţa a recunoscut că la 15 ani a suferit un avort.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg