Minelli, record pe YouTube: 100 milioane de vizualizări pentru piesa "Rampampam"

13 octombrie, 2021
1 244814171 412296750505156 9154915731194386709 n jpg jpeg

Rampampam a cucerit topurile din întreaga lume, iar astăzi, la doar 6 luni de la lansare, piesa cântată de Minelli înregistrează aproape 100 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei.

Minelli este cântăreaţă şi compozitoare, a facut parte din trupa Wassabi şi apoi şi-a continuat ascensiunea ca artist solo şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese compuse de ea se numără “Mariola“, “Flashbacks”, “Maza Jaja”pentru Inna, “Fuck that” pentru Bastard, “Touch me” pentru Antonia, „Addicted” pentru Sickotoy sau „Fire to my heart” pentru Marco & Seba, etc.

Succesul piesei

a fost confirmat şi de includerea în playlist-urile celor mai mari radiouri din teritoriu, dar şi de către popularitatea single-ului pe platformele de streaming şi download depăşind 30 de milioane de streamuri pe Spotify si Apple Music.

“Rampampam” continuă să aibă rezultate incredibile şi în Rusia, Franţa, Germania, Belgia, Turcia, Croaţia, Cehia, Bulgaria, Serbia etc, unde este deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio. Cea mai recentă lansare a lui Minelli: INNA xMInelli- Party, piesă licenţiată worldwide de către Warner Music, a intrat şi ea rapid în preferinţele publicului de pretutindeni. Piesa este compusă de Minelli, împreună cu producătorul Viky Red.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg