Mioara Roman, internată de urgenţă: "M-am speriat foarte tare"

23 februarie, 2022
6 mioara5 jpg jpeg

Oana Roman nu s-a putut bucura pe deplin de ultimele zile de vacanţă. Vedeta a tras o spaimă cumplită după ce a aflat că cea care i-a dat viaţă se simte rău şi a fost luată cu salvarea. Mioara Roman a fost internată de urgenţă.

„Sâmbătă dimineaţă m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine şi au chemat salvarea ca să vadă de la ce. M-am speriat foarte tare, pentru că nu eram în ţară şi nu aveam control asupra situaţiei. Norocul a fost că nu era singură acasă. Fiind la centru au ştiut ce să facă pe loc şi au luat măsuri imediat. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că nu eram acasă.

Cei de la salvare au decis să o interneze pentru investigaţii. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ţinut legătura cu medicul care se ocupă de ea prin telefon.  Ne-a spus că s-au făcut multe investigaţii şi s-a descoperit că are o infecţie urinară. Mai aşteptăm câteva rezultate. Practic, de sâmbătă mama este internată în sital. Evident că nu îi place şi îmi tot spune că vrea să plece de acolo, dar nu avem ce face, tratamentul trebuie urmat. Acesta este motivul pentru care nu am fost foarte veselă zilele acestea”, a povestit Oana pe o reţea de socializare.

stanga
dreapta
6 mioara5 jpg jpeg
2 roman3 jpg jpeg
1 roman1 jpg jpeg
3 roman5 png png


Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg