Mirabela Dauer, jefuită de prietena ei de suflet

2 martie, 2015
mirabela jefuita erika denes jpeg

După 8 ani de prietenie strânsă, Erika Deneş a decis că a venit timpul să se căpătuiască de pe urma cântăreţei, fugind cu banii acesteia. După câteva zile de când a fost dată dispărută, femeia a fost găsită şi şi-a mărturisit fapta.

După 8 ani de prietenie strânsă, Erika Deneş a decis că a venit timpul să se căpătuiască de pe urma cântăreţei, fugind cu banii acesteia. După câteva zile de când a fost dată dispărută, femeia a fost găsită şi şi-a mărturisit fapta.

Opt ani de amiciţie, confidenţe, încredere şi implicare sufletească s-au dus pe apa sâmbetei în ziua în care Erika Deneş (42), femeia care o ajuta de ani buni la trebuirie gospodăreşti pe Mirabela Dauer (67), a fugit cu banii cântăreţei.

Artista s-a trezit chiar de Dragobete că a rămas cu cardurile goale şi cu datorii la utilităţi, dar n-a vrut să creadă că cea care a „făcut-o la buzunare“ era chiar amica ei, în grija căreia lăsase banii pentru plata unor facturi şi care ştia foarte bine unde se află şi cardurile sale. Asta chiar dacă Erika dispăruse fără urmă şi familia ei o căuta disperată.

„Am fost plecată şi când m-am întors am dat telefon să întreb de banii pe care îi am pe card. Mi s-a spus la telefon că nu mai am pe card nici măcar pensia de merit pe care o aveam şi nu o scosesem (1.000 RON, n.r.). Banii au fost scoşi cât timp am fost plecată. Nu se poate aşa ceva. Nu vreau să fac speculaţii. Cardurile nu erau cu mine, dar pin-urile erau la mine. Această întâmplare a coincis cu dispariţia persoanei celei mai dragi mie. Era cu mine de 8 ani. Nu am să spun niciodată că Erika ar fi de vină. Eu i-am dat ei nişte bani mai mulţi pentru a plăti utilităţile şi a dispărut. Eu nu pot să cred ea mi-ar fi furat aceşti bani. Singura ei vină este că a dispărut de acasă. Îmi este frică să nu facă vreo prostie. Ea ştia unde am cardurile, dar nu îmi ştia pin-urile. Ea nu avea acces, erau la mine în geantă toate notate. Există camere de supraveghere, dar nu am apucat să mă uit pe el. Repet, nu vreau să se mai facă speculaţii. Eu nu cred că ea a furat banii“, a declarat Mirabela Dauer, la Antena Stars, imediat după incident.

image

Dar, cum Erika era de negăsit, iar sora ei a primit un bilet ciudat de la ea, suspiciunile s-au întărit.

„M-a sunat luni seară, pe la 20.30 şi mi-a zis că este foarte obosită şi că vrea să doarmă, pentru că a avut o zi foarte grea. Am înţeles-o şi am lăsat-o să se odihnească. A doua zi m-a sunat doamna Mirabela şi mi-a spus că nu este de găsit şi că s-ar putea să fie la Odorhei. Am rugat o vecină de la casa părintească să meargă să verifice dacă este acolo şi am aflat că este lumina aprinsă. Imediat am fugit acolo şi am rămas fără cuvinte. Fusese acolo, dar nu mai era. Erau doar lucrurile ei aduse şi o pungă cu cadouri pentru copilaşii mei, dar şi un bilet de adio. «Draga mea soră, te rog să mă ierţi. Vă iubesc foarte mult, şi pe tine şi pe copiii tăi». Am început să plâng pentru că m-am gândit la ce e mai rău. Ea acum opt ani a mai avut două tentative de suicid. A luat pastile şi a băut alcool şi a încercat să se spânzure. Şi acum sunt foarte îngrijorată“, a spus plângând sora femeii care a fost mâna dreaptă a Mirabelei Dauer.

După câteva zile de căutări intense, Erika Deneş a fost găsită vineri de poliţişti în casa unei femei dintr-o comună din Harghita, unde stătea cu chirie.

Potrivit spynews.ro, oamenii legii au aflat de la ea că a fugit de acasă pentru că s-a speriat când a aflat de lipsa banilor. Nu a vrut cu niciun chip să recunoască faptul că ar fi implicată, însă, văzând că nu are scăpare, a mărturisit, în cele din urmă, că a plecat cu banii Mirabelei Dauer, respectiv 5.000 de lei.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg