Miranda Kerr, cea mai dezbrăcată vedetă la Cannes: la un pas de-a rămâne fără rochie!

15 mai, 2015
miranda kerr cannes 2015 jpeg

Arată mai bine şi mai senzuală ca oricând, aşa cum am văzut-o la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta! Australianca a ales, pentru a doua zi a evenimentului, una din cele mai…”scandaloase” rochii, să spunem aşa, cu atât de multe decupaje şi tăieturi, încât am spune că a sosit mai degrabă dezbrăcată decât îmbrăcată.

Este unul din cele mai sexy şi mai dorite modele din lume, a fost soţia lui Orlando Bloom şi are un fiu de 4 ani, Flynn, cu actorul. La 32 de ani, arată mai bine şi mai senzuală ca oricând, aşa cum am văzut-o la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta. O adevărată femeie fatală!

image

Australianca a ales, pentru a doua zi a evenimentului, una din cele mai…”scandaloase” rochii, să spunem aşa, cu atât de multe decupaje şi tăieturi, încât am spune că a sosit mai degrabă dezbrăcată decât îmbrăcată.

Miranda a atras toate privirile la petrecerea Magnum (tematica roz şi negru) cu look-ul ei de zeiţă, într-o ţinută roz foarte decoltată, semnată Emanuel Ungaro, care a permis tuturor să arunce o privire atentă asupra formelor sale perfecte.

image

Sânii săi au putut fi admiraţi mai mult decât ne-am fi aşteptat. Iar şliţul pe picior a fost atât de lung, că şi posteriorul a putut fi observat foarte uşor… mai ales când era cât pe aci ca Miranda să sufere o gafă vestimentară de proporţii, când un fotograf a călcat pe rochia ei şi era să o lasă goală în faţa tuturor. Din fericire, totul a fost rezolvat la timp. Şi, desigur, nu e ca şi cum rochia ei a lăsat totul la vedere!

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}