Miranda Kerr este însărcinată cu primul copil al miliardarului Evan Spiegel

16 noiembrie, 2017
2016 Pre GRAMMY Gala And Salute to Industry Icons Honoring Irving Azoff   Arrivals jpeg

Veşti minunate de peste Ocean, căci fosta soţie a lui Orlando Bloom este din nou însărcinată. Frumoasa Miranda Kerr s-a căsătorit cu fondatorul Snapchat, miliardarul Evan Spiegel, s-au căsătorit în luma mai a acestui an, iar acum reprezentanţii modelului în vârstă de 34 de ani anunţă faptul că cei doi îndrăgostiţi aşteaptă primul lor copil împreună.

Cei doi aşteaptă venirea pe lume a primului copil al cuplului.

Cu atât mai surprinzătoare este vestea cu cât Miranda lăsa să se înţeleagă într-un interviu acordat la începutul acestui an că preferă să aştepte până la nuntă pentru a avea relaţii intime cu logodnicul său. Vorbind în cadrul unui interviu acordat ziarului britanic ”The Times”, Miranda dezvăluia că nu va avea niciun alt copil până nu se va căsători cu logodnicul său, fondatorul Snapchat. Iar asta nu ne-ar fi făcut să gândim atât de departe, dacă nu ar fi mărturisit şi că nu ia nicio măsură pentru a evita o sarcină. ”Nu vreau un alt copil înainte să ne căsătorim. Partenerul meu este foarte tradiţional. Noi încă n-am…. adică noi aşteptăm”, declara Miranda.

image

Dar iată că s-au pus pe treabă imediat după nuntă, pentru a recupera, aşa că din dragostea celor doi se va naşte un copil. Va fi cel de-al doilea copil al Mirandei, care mai are un băieţel, Flynn ( 6 ani), din căsătoria anterioară cu Orlando Bloom, şi primul născut al cuplului Kerr - Spiegel. Vestea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Mirandei pentru DailyMail: "Miranda, Evan şi Flynn aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei lor."

Miranda şi soţul său în ziua nunţii.

Nunta celor doi a avut loc în luna mai, ocazie cu care modelul a arătat fabulos într-o rochie Dior Haute Couture, creată special pentru ea de designerul de la Dior, Maria Grazia Chiuri. Noua sa relaţie cu Spiegel a început în 2014, cei doi s-au cunoscut la o cină organizată de  Louis Vuitton şi s-au logodit în iulie anul trecut. Acum, formează unul dintre cele mai bogate cupluri de la Hollywood.

Foto: Patrick Demarcheller pentru Vogue, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg