Miranda Kerr l-a prezentat pe iubitul ei fiului său cu Orlando Bloom!

8 ianuarie, 2016
Miranda Kerr Catches A Flight At LAX With Her New Boyfriend Evan Spiegel jpeg

Modelul australian de 32 de ani a mărturisit de curând că şi ea, şi fostul ei soţ, actorul Orlando Bloom, au stabilit ca fiul lor, Flynn, să nu le cunoască noile perechi până nu trec cel puţin 6 luni de relaţie.

Miranda Kerr, Flynn Bloom

Aşadar, băieţelul lor de cinci ani nu a cunoscut foarte mulţi oameni noi din viaţa părinţilor lui celebri. “Am decis că trebuie să cunoaştem bine persoana cu care suntem, timp de 6 luni şi să ne simţim bine cu ea, înainte să o introducem lui Flynn”, a declarat Miranda pentru revista The Edit.

Miranda Kerr şi noul ei iubit de 25 de ani, Evan

Totodată, a recunoscut că fiul ei cu actorul din “Stăpânul inelelor” l-a cunoscut pe actualul ei iubit, mai tânăr cu 7 ani! “Evan l-a cunoscut pe Flnn, deci da, lucrurile merg bine. Şi Orlando crede că e un om minunat. Suntem o familie modernă acum!”, a explicat Miranda despre iubitul ei de 25 de ani, Evan Spiegel, fondatorul aplicaţiei Snapchat.

[caption id="attachment_393044" align="alignnone" width="640"] Modelul l-a prezentat pe Evan băieţelului ei de 5 ani[/caption]

image

“Are 25 de ani, dar se poartă de parcă ar avea 50. Nu îi plac petrecerile. Merge să muncească în Venice, California, apoi vine acasă. Nu ieşim, preferăm să stăm acasă şi să luăm masa în familie, apoi ne culcăm devreme. Dar are şi trăsături de om tânăr, deci am parte numai de avantaje!”.

Nu ştim despre Orlando, însă, dacă a adus vreo femeie în viaţa copilului său. El şi Miranda au anunţat că divorţează după 3 ani de căsnicie, în 2013.

Orlando Bloom încă nu a comentat despre pactul cu Miranda

FOTO HEPTA