Miranda Kerr ┼či Evan Spiegel, prima apari┼úie public─â a cuplului!

15 februarie, 2016
Pre Grammy Gala and Salute to Industry Icons with Clive Davis, Los Angeles, America   14 Feb 2016 jpeg

Nu mai este nicio surpriz─â c─â Miranda Kerr ┼či-a ref─âcut via┼úa amoroas─â dup─â divor┼úul de Orlando Bloom. Manechinul a ajuns ├«n bra┼úele fondatorului Snapchat, Eva Spiegel, cu care, ├«ns─â, nu s-a afi┼čat niciodat─â public timp de aproape un an.

Împreună pentru prima dată la un eveniment public

Miranda Kerr ┼či Evan Spiegel s-au prezent, ├«n sf├ór┼čit, ├«mpreun─â la un eveniment public. Cei doi ┼či-au f─âcut apari┼úia la petrecerea de dinaintea galei Grammy, ┼úinut─â la Hotelul Beverly Hills.

Culmea, apari┼úia lor a coincis cu petrecerea de Valentine`s day, a┼ča c─â o interpret─âm ca pe o dovad─â sigur─â de iubire, faptul c─â au decis s─â nu-┼či mai ascund─â rela┼úia.

Cei doi au pozat la panoul evenimentului, ├«ndr─âgosti┼úi ┼či intimi, asemenea oric─ârui cuplu.

Elegan┼úi ┼či ferici┼úi

Ce ne-a atras aten┼úia, ├«ns─â, ┼či mai tare este faptul c─â Miranda Kerr a afi┼čat o siluet─â f─âr─â cusur, ┼či nicio urm─â de burtic─â, ├«n ciuda faptului c─â fotografiile surprinse la un eveniment recent, la care a participat modelul, ne-au f─âcut s─â credem c─â Miranda ┼či Evan urmeaz─â s─â devin─â p─ârin┼úi.

O siluet─â f─âr─â cusur

A┼čadar, s─â fi purtat Miranda o rochie care ne-a jucat feste la petrecerea Saint Laurent, de pe 10 februarie? Nu ┼čtim ├«nc─â, mai l─âs─âm timpul s─â treac─â pentru a ne da seama dac─â cei doi vor deveni p─ârin┼úi sau nu...

A┼ča ar─âta Miranda Kerr pe 10 februarie la petrecerea Saint Laurent

Sursa foto: hepta