Mircea Albulescu a ajuns la spital

7 ianuarie, 2013

După emoţiile ultimelor zile, la care s-a adăugat şi un mic chef de Sfântul Ion, marele actor român s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

După emoţiile ultimelor zile, la care s-a adăugat şi un mic chef de Sfântul Ion, marele actor român s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Mircea Albulescu (78) a ajuns ieri seară la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitală. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului a constatat că Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Pentru a se asigura că e în afara pericolului, echipajul medical a decis să-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigaţii.

Se pare că actorul ar fi participat peste zi la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori, la care s-au adăugat şi emoţiile puternice provocate de trecerea în nefiinţă a regizorului Sergiu Nicolaescu.

Actorul Ion Dichiseanu, care a fost şi el la aceeaşi petrecere la care a fost invitat Mircea Albulescu, a fost surprins să afle de starea colegului său de breaslă: „Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el“, a spus acesta

Cert e că, la spital, medicii l-au diagnosticat cu lipotimie, adică cu pierderea de scurtă durată a conştienţei, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale. . Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg