Mircea Albulescu a ajuns la spital

7 ianuarie, 2013

După emoţiile ultimelor zile, la care s-a adăugat şi un mic chef de Sfântul Ion, marele actor român s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

După emoţiile ultimelor zile, la care s-a adăugat şi un mic chef de Sfântul Ion, marele actor român s-a simţit rău şi a avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Mircea Albulescu (78) a ajuns ieri seară la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitală. Un echipaj medical a ajuns la faţa locului a constatat că Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Pentru a se asigura că e în afara pericolului, echipajul medical a decis să-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigaţii.

Se pare că actorul ar fi participat peste zi la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori, la care s-au adăugat şi emoţiile puternice provocate de trecerea în nefiinţă a regizorului Sergiu Nicolaescu.

Actorul Ion Dichiseanu, care a fost şi el la aceeaşi petrecere la care a fost invitat Mircea Albulescu, a fost surprins să afle de starea colegului său de breaslă: „Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el“, a spus acesta

Cert e că, la spital, medicii l-au diagnosticat cu lipotimie, adică cu pierderea de scurtă durată a conştienţei, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale. . Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg