Mircea Albulescu a fentat de două ori moartea

8 aprilie, 2016
„Capcana mercenarilor” Mircea Albulescu si Gheorghe Cozorici jpeg

Putea să moară de două ori pe platourile de filmat, dar soarta l-a ferit de fiecare dată.

Mircea Albulescu şi Gheorghe Cozorici în „Capcana mercenarilor”.

În urmă cu 5 ani, ca invitat în emisiunea „Vorbe grele“, realizată de Victor Ciutacu, regretatul Mircea Albulescu a povestit cum a trecut de două ori pe lângă moarte.

„Momentul meu de noroc în viaţă a fost când a murit altcineva în locul meu. S-a întamplat de douî ori. La două filmări a murit un om în locul meu: o dată la Nicolaescu şi încă o data la Gabra. Nu spun filmele in care s-au intamplat... La Nicolaescu, în faţa mea, trebuia să explodeze ceva. Era un sac cu dinamită. Eu întotdeauna mă duc la omul care se ocupă de astea, la artificier. Şi atunci i-am zis să nu fie pietre, să fie doar pământ ca să nu-mi sară ceva în ochi. Şi atunci m-am dus şi m-am uitat în punga cu dinamită şi am zis: «E pământ? E bine! Şi m-am dus înapoi unde trebuia să fiu. La vreo 15-17 metri m-am întors să mai spun ceva şi atunci el a făcut contact fără să ştie că mai era un contact undeva... Şi atunci... l-a tăiat! Dacă punea contact cu mine de faţă...“, povestea actorul în emisiunea lui Victor Ciutacu.

A doua oară, incidentul a fost pe cât de neaşteptat, pe atât de dramatic.

„Fasciştii trageau cu mitraliera, dar nu mergeau cartuşele oarbe în mitralieră. S-a făcut cerere, s-au adus de la Bucureşti cartuşe normale, ni s-a spus să nu tragă niciun actor şi că se pune un om special. Motor. Pac. Eu am început să fug pe margine. S-au tras 12 cartuşe pe un deal unde nu era nimeni. Atunci tipul cu mitraliera a rearmat. În timpul acestei operaţiuni a scăpat un cartuş şi a atins un cablu de 360 de volţi. Singurul cartuş a retezat un cablu care a căzut la picioarele mele, m-a scuturat puţin şi s-a dus mai departe de râpă, unde jos era un plutonier venit de la Bucureşti să supravegheze filmările. Îi cade cablul după cap şi moare“, a rememorat Albulescu al doilea moment în care a fentat moartea pe platourile de filmare.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg