Mircea Badea: "Nu mănânc sănătos şi nu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa"

28 septembrie, 2021
4 badea4 jpg jpeg

Mircea Badea recunoaşte că nu are un stil de viaţă sănătos, că nu merge la sală, că nu  are o alimentaţie adecvată şi că nu doarme atât cât ar trebui, asta spre deosebire de Carmen Brumă, partenera sa de viaţă.

“Despre mine se scriu nişte inexactităţi totale. Mircea Badea, eu sunt, care ştiţi are un stil de viaţă sănătos...Să mor eu, exact asta este, să mor eu dacă am un stil de viaţă sănătos. Mânca-ţi-aş, nu am un stil de viaţă sănătos. Un tip care se duce la sala de forţă. Nu mă duc la sala de forţă! Care mănâncă sănătos... Nu mănânc sănătos. Nimic din toate astea nu sunt adevărate. Ei mă confundă pe mine, mă confundă în sensul stilului de viaţă. Îmi confundă mie stilul de viaţă cu cel al lui Carmen.Nu are nicio legătură, dar nici cea mai mică legătură, stilul de viaţă al lui Carmen cu stilul meu de viaţă”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa, uneori dorm cinci ore, uneori dorm şapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putinţă. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, ştii, desfac celofanul şi mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut nişte cantităţi respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos şi nu mă duc la sala de forţă”, a mai adăugat prezentatorul.

stanga
dreapta
5 badea 1 jpg jpeg
4 badea4 jpg jpeg
3 badea5 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg