Mircea Badea şi Carmen Brumă, poză împreună la piscină. Iată cum îl alintă partenera de viaţă pe realizatorul TV

17 august, 2021
1 bruma3 jpg jpeg

Mircea Badea şi Carmen Brumă nu apar prea des împreună, însă weekend-ul trecut au făcut o excepţie.

Cei doi au petrecut în familie, cu prietenii. Şi s-au pozat chiar în piscină, locaţia cea mai dorită a verii. Carmen şi Mircea se îmbrăţişează, iar profesoara de sport la domiciliu explică: ”Hai că pun şi o poză cu Megastarul, că tot s-a chinuit Adina Halas să ne prindă. Suntem leşinaţi să ne pozăm/postăm împreună”, spune cu umor Carmen.

Prietena Adina Halas a comentat imediat imaginea: „Băi, nene, ce înseamnă un fotograf bun! 🤣🤗”.

6 bruma si badea jpg jpeg
stanga
dreapta
2 bruma3 jpg jpeg
3 bruma2 jpg jpeg
4 bruma1 jpg jpeg
5 bruma jpg jpeg
6 bruma si badea jpg jpeg
7 carmen bruma jpg jpeg

Desigur că nu le place celor doi să se afişeze în public, asta nu mai e o noutate. Iar pe Mircea probabil că l-a prins în toane bune, fiindcă nu este genul care să stea prea relaxat la şedinţe foto ad-hoc.

Cu siguranţă că amintirile cele mai frumoase rămân cele discrete, ţinute doar pentru familie, însă fanii celor doi savurează imediat imagini cu longevivul cuplu.

Carmen Brumă (43 de ani) şi Mircea Badea (47 de ani) formează un cuplu din anul 2000 şi au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 7 ani.

Comentariile au curs, iar fanii au apreciat imaginea postată de ei: ”În sfârşit !!! Sunteţi UNICI !!! El un insuportabil nebun in sensul bun şi tu o frumoasă invidiată de lumea întreagă !!! Vă ador din tot sufletul !!!”, a scris o admiratoare la postarea făcută de Carmen Brumă.

Carmen arată senzaţional şi le învaţă pe femei cum să aibă cât mai bine grijă de corpul lor. Sfaturile sale se regăsesc atât pe Facebook, cât şi pe Instagram: ”Nu vă fie frică de mişcare, e starea noastră naturală, firească. Statul pe scaun multe ore la rând , urmat de stat pe altă suprafaţă ( sau în altă poziţie) nu te ajută să elimini oboseala şi stresul, ba din contră, înseamnă degradare musculară şi, pe termen lung, afectarea sănătăţii. Aşadar, cu cât eşti mai obosit, surmenat după o zi grea la birou, cu atât trebuie să te relaxezi făcând mişcare”, explică vedeta.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG
HEARS3 jpg
Eva Longoria (9) jpg