Mircea Dinescu îi găteşte lui Marcel Pavel: „El avea sentimentul că sunt un tip al dracu''

11 decembrie, 2020
1 mircea1 jpg jpeg

Marcel Pavel şi Mircea Dinescu trec peste prejudecăţi la „Politică şi delicateţuri”. Artistul este invitat în bucătăria poetului în ediţia de duminică  a emisiunii. „Politică şi delicateţuri” se vede la TVR 1, de la ora 14.30.

„Sincer să fiu, mi s-a părut un pic distant, poate nu mă place”, declara Marcel Pavel despre gazda sa din ediţia de duminică a emisiunii „Politică şi delicateţuri”. La rândul lui, Mircea Dinescu avea şi el idei preconcepute despre invitatul său: „El avea sentimentul că sunt un tip al dracu', care o să îl ia la întrebări, şi mie mi se părea că e un tip prea preţios, aşa, încrezut...” Sub aceste auspicii au început filmările unei ediţii ce se preconiza a fi dificil de gestionat. Cum au continuat, însă, vedem la TVR 1 pe 13 decembrie, când Marcel Pavel este invitat în bucătăria poetului, la „Politică şi delicateţuri”.

Mâncarea bună, vinul şi muzica lui George Ness se pare că sunt ingredientele perfecte pentru începutul unei prietenii. „M-am relaxat după două minute, când l-am văzut cât de multă energie pozitivă îmi transmite (…) şi mi-am dat seama că am descoperit un om natural, un om deştept, cu care ai ce să vorbeşti şi cu care îţi face plăcere să bei un pahar de vin”, mărturiseşte Marcel Pavel.

Odată gheaţa spartă, Dinescu pregăteşte pentru oaspetele său o reţetă comună, mazăre cu pui, dar gătită în maniera sa inconfundabilă. Într-un coşuleţ făcut din pielea puiului, poetul pune mazărea gătită fără apă, dar cu vin, fără bulion, dar cu roşii şi nelipsitul suc de portocale. După ce totul este gata, cei doi se aşază la taclale, iar artistul, la îndemnul gazdei sale, povesteşte despre bunicul matern – rapsod popular, despre mama sa şi despre cum şi-a cunoscut şi cucerit soţia, pe atunci balerină la Teatrul Bolşoi din Moscova.

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959, în localitatea Independenţa din judeţul Galaţi. A urmat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti. A absolvit Universtatea Naţională de Muzică Bucureşti -secţia Canto clasic. În anul 2000 a lansat melodia „Frumoasa mea”, iar albumul cu acelaşi nume s-a vândut în peste 250.000 de exemplare. Este solist vocal, compozitor, poliinstrumentist, iar de-a lungul carierei a obţinut numeroase premii, atât în ţară cât şi peste hotare.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}