Mircea Radu, declaraţii despre Andreea Marin: "Noi, toţi băieţii, suspinam după tine"

20 octombrie, 2020
4 andreea marin si mircea radu 3 jpg jpeg

Mircea Radu a făcut declaraţii neaşteptate despre Andreea Marin, colega sa de la Televiziunea Româncă. 

Andreea Marin a fost cea care l-a invitat pe Mircea Radu în platoul emisiunii „Nu există nu se poate', la TVR 2. Acesta a povestit despre începutul colaborării lui profesionale cu vedeta. 

„Eram deja în Televiziunea Română, la ştiri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iaşi. Şi noi, toţi băieţii, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…'. Într-o dimineaţă, vine cineva în redacţie şi ne spune: „Ştiţi cine este în antecameră la domnul Şoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?'. „E fata de la TVR Iaşi…' „Cine, Andreea?', am zis.

stanga
dreapta
4 andreea marin si mircea radu 3 jpg jpeg
2 andreea marin si mircea radu 2 jpg jpeg
3 andreea marin si mircea radu 1 jpg jpeg

„M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv şi te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca şi acum, că eşti mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacţie şi le-am spus băieţilor: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Aşa ne-am cunoscut noi…', a povestit Mircea Radu în emisiunea "Nu există nu se poate!".

2 andreea marin si mircea radu 2 jpg jpeg

Cum a început Mircea Radu să lucreze în televiziune

"Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiţia se ţinea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize'. În hala imensă, se afla în centru o cameră şi un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în faţa camerei şi am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera şi spune cum te cheamă'. Şi atunci am spus: „Doamne, tu eşti?' S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele şi asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriţă Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineaţa, România!'. Restul e istorie".

Foto: Facebook