Mircea Solcanu s-a plimbat cu Mocăniţa

7 septembrie, 2011

O vizită în Toscana, o călătorie pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, o plimbare cu Mocăniţa, celebra locomotivă cu aburi din Maramureş, soare, plajă şi relaxare.

O vizită în Toscana, o călătorie pe cea mai înaltă şosea din România, Transalpina, o plimbare cu Mocăniţa, celebra locomotivă cu aburi din Maramureş, soare, plajă şi relaxare. Aşa a arătat vacanţa lui Mircea Solcanu.

Vezi aici mai multe fotografii din vacanţa lui Solcanu

Acesta a dat startul vacanţei în Constanţa, oraşul lui natal.“Iniţial am stat câteva zile la Constanţa, cu mama, care a revenit din Italia. Apoi am plecat eu 4 zile în Italia, singur. Rich a rămas la Constanţa. În Toscana am stat câteva zile, iar la Florenţa doar m-am plimbat, pentru că timp de vizitat nu prea am avut”, spune Mircea.

La intoarcerea în ţară, Mircea s-a îndreptat către alte zone deosebit de frumoase. “M-am întors în ţară şi am fost la Horezu, la Frăsinei, o mănăstire după modelul celor de pe Muntele Athos, în care femeile nu au acces. Există chiar o legătură de blestem care ţine femeile la distanţă de lăcaşul de cult.”

Dar una dintre cele mai frumoase experienţe din vacanţă a fost plimbarea pe Valea Vaserului cu Mocăniţa. „Este o călătorie în secolul trecut pe care nimeni nu trebuie să o rateze. Am mai fost pe Transalpina şi la Vişeu de Sus. Am stat la o pensiune în munţi, am înotat la piscină şi am stat la soare. Rich s-a bucurat de vacanţă şi el, a stat în iarbă şi a interacţionat cu diverse animale.”Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg