Mireasa Amal Alamuddin, în Vogue: din culisele nunţii

1 octombrie, 2014
amal 1 jpeg

Se pare că zeiţa modei, Anna Wintour, n-a fost degeaba la nunta anului, ca invitat. Aceasta şi-a asigurat şi nişte cadre exclusive pentru ediţia americană a revistei Vogue, cu mirii anului, Amal Alamuddin şi George Clooney.

Se pare că zeiţa modei, Anna Wintour, n-a fost degeaba la nunta anului, ca invitat. Aceasta şi-a asigurat şi nişte cadre exclusive pentru ediţia americană a revistei Vogue, cu mirii anului, Amal Alamuddin şi George Clooney. Una dintre fotografii, realizate de Annie Leibovitz,a fost preluată şi de publicaţia DailyMail.co.uk, şi anume momentul în care noua doamnă Clooney proba rochia de mireasă, alături de designerul Oscar de la Renta.

image

Cea mai elegantă şi originală nuntă a anului a durat trei zile şi trei nopţi, iar mirii s-au distrat de minune alături de invitaţii lor de renume din lumea celebrităţilor. Cele mai intime şi mai frumoase momente trăite de marele star de 53 de ani şi soţia sa, avocata de origine libaneză, au fost, însă, şi cele mai aşteptate de fotografii din întreaga lume, pentru a le putea imortaliza.

Revista People conţine 25 de fotografii de nuntă de la ceremonia din Veneţia, de peste weekend, în care Amal (36) apare în rochie de mireasă, alături de George tăind marele tort şi alte clipe candide trăite de însurăţei. Să fii om însurat “se simte al naibii de minunat” a spus actorul. Amal a purtat o superbă creaţie Oscar de la Renta, iar Clooney a purtat Armani.

image

Sâmbătă seara, când soarele apunea în cel mai romantic oraş italian, unul dintre starurile cele mai pretenţioase spune adio burlăciei. Cea mai aşteptată nuntă a anului a avut loc, aşa cum se specula, pe 27 septembrie, desfăşurându-se în toată splendoarea în fastuoasele palate veneţiene, Canal Grande devenind un covor roşu al vedetelor şi personalităţilor de vază care au sosit cu bărcile să celebreze nunta regizorului de 53 de ani.

Cel mai faimos burlac s-a căsătorit religios cu Amal Alamuddin (36), o frumoasă avocată a drepturilor omului, în cadrul unei ceremonii extravagante, ce a bifat mai multe locaţii. Mirii, care au sosit de vineri în Veneţia cu o suită de bărci, au închiriat weekendul trecut două hoteluri de lux, la capacitate maximă, pentru a se asigura că nu vor exista conflicte cu paparazzi sau indiscreţii. Pe barca cu motor numită sugestiv Amore, Amal a fost fotografiată purtând o rochie în dungi, alb-negru, alături de chipeşul star, ca spre seară să poarte o rochie mai formală, roşie, la petrecerea burlăciţelor de vineri seara, închinată chiar ei. În ce priveşte rochia de mireasă, Amal a purtat o creaţie Alexander McQueen, zvonindu-se că în timpul weekendului, ar fi pregătit 12 ţinute!

image

Invitaţii, printre care se numără Matt Damon, Bill Murray, Cindy Crawford, Bono ori Anna Wintour, Sandra Bullock, Dan Aykroyd, au fost plimbaţi cu bărci marcate cu mici steguleţe cu iniţialele AG, pe Canal, dar nu înainte ca George să se asigure că privirile curioase stau departe de zona ceremoniei lor. Cu toţii au luat cina mai întâi în cadrul recepţiei de la Hotel Cipriani, ca apoi petrecerea să se multe în eclecticul hotel de 7 stele, Palazzo Papadopoli, unde mirii şi-au jurat iubire veşnică şi şi-au dedicat jurămintele scrise chiar de ei, sub o arcadă împodobită cu trandafiri albi.

Martorii de la eveniment au confirmat că ceremonia a fost scurtă în jur de treizeci de minute, ca apoi să savureze cu toţii o fastuoasă cină cu cinci preparate, precum homar, fructe de mare, carne de oaie, prosciutto cu smochine etc., gătite de cheful italian Riccardo De Pra şi echipa sa. Acompaniamentul artistic a fost asigurat de un trio de jazz şi un pianist, pe placul marilor staruri prezente. Petrecerea a ţinut până în zori, ca după aceea, invitaţii să se odihnească în hoteluri, iar proaspăt căsătoriţii Amal şi George să se bucure de noaptea cea mare în extravagantul apartament de la Palazzo Papadopol, Alcova Tiepolo.

FOTO ASSOCIATED PRESS

George Clooney and Amal Alamuddin make first appearance as married couple http://t.co/TGqL0WGrix pic.twitter.com/MpS8A8a9kY — Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) September 28, 2014

George Clooney and Amal Alamuddin make first appearance as married couple http://t.co/TGqL0WGrix pic.twitter.com/MpS8A8a9kY

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) September 28, 2014Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg