Mirela de la „Insula iubirii“ s-a căsătorit în secret: a devenit doamna Tecar şi aşteaptă un copil

11 aprilie, 2019
1 mirela insula iubirii mireasa jpg jpeg

A devenit cunoscută datorită emisiunii „Insula iubirii“, unde a participat în calitate de concurentă alături de iubitul ei de la acea vreme, Ionuţ Gojman, însă a fost părăsită de acesta, el dorind să devină ispită în celebra emisiune de la Antena 1.

Dorinţa lui Ionuţ Gojman a devenit realitate, astfel că Mirela a fost nevoită să-şi refacă viaţa alături de alt bărbat. Norocul fostei concurente de la „Insula iubirii“ a fost că, odată reîntoarsă în România, s-a îndrăgostit de un mai vechi prieten de familie, Florin Tecar.

Relaţia dintre Mirela şi Florin s-a dezvoltat rapid, cei doi dorind să aibă o familie numeroasă şi să devină soţ si soţie. În urmă cu doar câteva zile, Florin Tecar afirma pe Instagram că iubita lui urmează să devină mamă, fiind însărcinată, iar acum cei doi au o nouă veste bună.

2 mirela de la insula iubirii mireasa 2 jpg jpeg

Fosta concurentă de la „Insula iubirii“ şi actualul ei iubit au devenit, în mare secret, soţ şi soţie. Din câte se pare, ei s-au căsătorit la începutul acestei săptămâni, chiar dacă ispita Nicoleta, cea care îl cucerise pe Ionuţ Gojman, afirma că nu va avea loc nicio nuntă, deoarece Florin a înşelat-o pe Mirela, iar aceasta l-a prins în pat cu amanta. În ciuda informaţiilor apărute în presă, Mirela şi-a schimbat numele pe Instagram, a devenit doamna Tecar şi acum aşteaptă şi un copil.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg