Mirela Oprișor, cu umor, despre operațiile estetice: „Puneți-mi niște riduri!”

12 iulie, 2024

Într-o ediție specială a emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, actrița dezvăluie care este secretul succesului ei, cum a început pasiunea pentru fotbal, ce a făcut înainte să devină actriță și care e personajul din „Las Fierbinți” cu care ar face schimb pentru o zi.

Mirela Oprișor e invitata emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde” a lui Marius Manole, la Acasă TV.
Mirela Oprișor e invitata emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde” a lui Marius Manole, la Acasă TV.

Actrița Mirela Oprișor dezvăluie, la „Întrebarea Mesei Rotunde”, că până să dea la facultate, la vârsta de 22 de ani, a lucrat ca vânzătoare. „Nu am avut curaj să dau mai devreme la Teatru… eram o fată simplă de la Brașov, nici măcar nu aveam curaj să gândesc că vreau să dau. Am muncit, la magazine, vindeam haine. În București, am stat la o mătușă care avea o prietenă cu niște chioșcuri în Piața Romană. Așa că am vândut la chioșc. Acolo venea Caramitru să cumpere, venea George Alexandru... Mă vedeau seara că citeam Dostoievski, Diderot și mă întrebau: „Ce citești tu noaptea?” Și eu ziceam: „Păi, vreau să dau la Teatru!””.

Cum își explică actrița simțul umorului și charisma cu care a cucerit publicul și a ajuns să fie considerată una dintre cele mai bune actrițe de comedie din România? „Eram atât de chioară încât - deși am avut ambiție în copilărie - m-am dus la tenis, dădeam pe lângă, m-am dus la baschet, dădeam pe lângă, că eram chioară. Și probabil din cauza acestui handicap, eu mi-am dezvoltat această năuceală. M-au dat afară de la toate sporturile. „Du-te fetiță, de aici!” Eram comică când eram mică. Pentru că nu eram foarte frumușică, am depășit complexul cu umor. Cred că eu, cu umorul și făcând pe măscăriciul în spatele blocului, câștigam simpatia”.

Întrebată ce crede despre operațiile estetice, Mirela Oprișor i-a mărturisit lui Marius Manole la „Întrebarea Mesei Rotunde” că: Eu sunt prea frumoasă la 50 de ani, vă rog frumos puneți-mi niște riduri, măcar să se vadă! Nu pot să joc în continuare numai fete de 30 de ani! M-am dus și mi-am făcut niște labe de gâște (râde). În realitate, nu mi-am făcut niciodată nimic, pentru că nu am fost genul de divă, adică să joc dive și să am eu grijă să fiu superbă. Cred că la 60 de ani nu mai e nicio problemă. Dar între 50 și 55 de ani, șocul e mare. Trec așa, pe la oglindă, și se uită una urât la mine, o bătrână! Și zic, cine e asta? Pleacă naibii de aici, că nu sunt eu!”. 

Pentru că mai e puțin și se termină Euro 2024, Mirela Oprișor își amintește și cum a început pasiunea ei pentru fotbal: „A început cu pasiunea pentru fotbaliști. Eram studentă și găteam, ca de obicei, și chemam toată lumea la mine în cameră. Eram mai multe fete, băieții nu erau microbiști pe vremea noastră. Era Campionatul Mondial și ne-am pilit puțin toate gagicile și am făcut o listă cu cei mai sexy bărbați de la Campionat. Armăsarii mondiali. Din fiecare echipă, din fiecare seară. Și erau Figo, Zinedine Zidane, Caniggia, Batistuta ș.a.m.d. Cum eram noi pilite, nu aveam pe ce să scriem și am luat o poză de-a mea și am scris pe spate: echipa de #$%^...  a campionatului . Când m-am mutat din cămin, mi-am luat toate lucrurile și le-am dus la mama acasă. Și mămica mea mi-a făcut curățenie și a găsit poza!”.

Urmăriți, în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde” cu Marius Manole, difuzată sâmbătă, de la 8.00 dimineața, Acasă TV, ce poveste inspirațională are Mirela Oprișor despre momentul când a rămăs fără bani, care este cel mai romantic gest pe care l-a văzut la părinții ei, cine este personajul din „Las Fierbinți” cu care ar schimba-o pe Aspirina pentru o zi sau de ce a refuzat să răspundă la ultima întrebare pusă de Marius Manole.

FOTO: Acasă TV



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg
Violeta Banica, fiica Andreea Marin sept 2024   Instagram jpg
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Profimedia (9) jpg
Laura Cosoi si a botezat a patra fetita, pe Aida   Instagram jpg
botezul lui Zoe, nepoata artistei Anca Turcasiu (4) jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (1) jpg
George și Amal Clooney, Profimedia (1) jpg
FotoJet Brad Clooney jpg
4BC922B8 24B6 4A08 9075 868894180002 jpeg