Mirela Retegan merge mai departe. Turneul Zurli aduce Bucuria-n toată România

20 iunie, 2024

Gașca Zurli s-a născut din dragoste, o dragoste imensă a unui părinte pentru copilul său. Și această dragoste s-a transformat rapid într-un fenomen național. 

Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg

Fondatoarea Zurli, Mirela Retegan, continuă acest proiect de suflet în cadrul unui turneu național, cel mai mare din România. Prin joacă și povești părinți și copiii din 269 de orașe vor descoperi bucuria de a interacționa.

În perioada următoare, Turneul Zurli continuă în orașele mici din Județul  Suceava: Rădăuți, Siret, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc.

"Zurli merge pentru prima oară acolo, jucăm în Căminele culturale, o să avem 7 spectacole în cele patru orașe. E o campanie socială de educație emoțională. Prin joacă și poveste, părinții descoperă bucuria de a interacționa. Mulți dintre ei se vor întâlni pentru prima  oară cu felul acesta de relationare", spune fondatoarea Găștii Zurli.

„Nu am crezut niciodată că Maya o să dorească să bată România dintr-un capăt în altul, să susțină 3 spectacole în aceeași zi", ne-a spus Mirela Retegan

"Cunosc foarte bine nevoile copiilor și știu cum să aduc povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație. Am pregătit sute de oameni să facă asta. Focusul meu în perioada următoare e pe crearea de povești noi, descoperirea de noi talente, pregătirea noilor colaboratori”, mai spune Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan.

Foto: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg