Mirela Retegan, revedere emoționantă cu tatăl fiicei sale. Mesajul vedetei pentru părinții divorțați

20 septembrie, 2024

”Mămica” Zurli a evoluat spiritual enorm în ultimii ani. Mirela Retegan este unul dintre oamenii care ne inspiră. Începând cu felul în care s-a reinventat personal, continuând cu relația pe care o are cu fiica sa și terminând cu modul în care a făcut pace cu trecut și cu tatăl fiicei sale.

Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 6 jpg

S-au iubit, s-au despărțit, iar apoi au deveni parteneri de afaceri. Mirela Retegan și tatăl fiicei sale Maya, fostul solist al trupei Stigma, au o relație cât se poate de civilizată.

Maya Sorian a păstrat mereu legătura cu el, fiind foarte apropiată și de tatăl său.

Ni-l reamintim pe Cornel din vremea când era un artist local, cântând cu colegul Emanuel în trupa Stigma. La vremea respectivă, melodiile lor făceau furori în FM-ul românesc.

Înainte de a deveni cunoscută ca fondatoarea trupei Zurli, Mirela Retegan a fost corespondent PRO TV și om de radio, dar și impresarul trupei Stigma. Așa l-a cunoscut pe Cornel Sorian, care i-a devenit iubit, cei doi fiind acum părinții unei tinere superbe, care îi calcă mamei pe urme. Maya s-a implicat activ în proiectul Zurli.

Recent, Mirela Retegan a făcut o actualizare adorabilă pe pagina sa de socializare. A publicat o serie de imagini cu fiica Maya și cu ex-Stigma Cornel Sorian. Cele două sunt într-o vizită zilele acestea în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlanda. Cornel locuiește la Londra și peste el pare că anii nu prea au trecut.

Mirela Retegan cu fiica Maya și Cornel Sorian 4 jpg

Mesajul Mirelei este, ca de fiecare dată, unul cu mult sens. Iată în ce cuvinte minunate îl descrie pe tatăl fiicei sale și cât de multe învățăminte pot trage din această postare oamenii care au copii împreună, dar nu mai formează un cuplu.

”Când el cânta, acum 25 de ani “Jumătate tu, jumătate eu”, credeam că este doar despre noi doi. Apoi s-a născut Maya și el a cântat: “Ea are ochii mei și buzele tale, Și oricât am vrea să ne urăm, O privim și ne amintim,  Că noi ne iubim.”

Când ea avea 5 ani, a plecat și ei i-a fost dor de el în fiecare zi. După ani în care am trecut prin toate trăirile și stările, am scris (eu versurile ,el melodia) “Cântec pentru Maya”:

“Nu vreau soare nu vreau lună,

Vreau pupic de noapte bună” si am știut că “noi doi” este pentru ea.

A fost foarte greu să rămânem “împreună” după ce ne-am despărțit. Am trecut prin Iad mulți ani, ca să ajungem astăzi în Rai. Dar am reușit. Și fericirea din ochii ei a meritat tot efortul din mințile noastre.

Suntem jumătate mama și jumătate tata. Ea este “jumătate tu, jumătate eu”.

Are ochii lui și buzele mele și când o privim ne amintim de cea mai frumoasă poveste-destin.

Această postare nu e ca sǎ vedeți cât de grozavi suntem. Este doar pentru a da speranță și putere celor care astăzi trec prin “Iad”.

E nevoie de multă putere să pui fericirea copilului tău înaintea nefericirii tale. Dacǎ într-o zi realizezi cǎ un părinte poate să fie cu adevărat fericit doar dacă are copiii fericiți, găsești resurse să lupți și să ajungi acolo.”, a conchis pe Facebook Mirela Retegan.

Căci da, postările sale nu sunt niciodată doar simple postări, ci adevărate lecții inspiraționale de viață.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Jessica Simpson, Katy Perry si Christina Aguilera au luat Ozempic   Getty Images jpg
sophia loren 1963 profimedia 0127530970 jpeg
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg