FOTO Mirela Retegan s-a relaxat în „Raiul românesc” din Grecia

27 iunie, 2024

„Cazarea cred că e printre cele mai frumoase din tot ce am încercat! Concurează cu una din Africa și alta din Vietnam”, spune creatoarea fenomenului Zurli, care și-am luat o vacanță inopinată la vecinii greci.

Vacanță la mare la doar câteva ore de România. FOTO: Facebook
Vacanță la mare la doar câteva ore de România. FOTO: Facebook

După un adevărat tur de forță cu noile spectacole sub emblema Gașca Zurli, care s-au ținut lanț de la 1 iunie încoace, Mirela Retegan și-a permis un moment de respiro, când și-a propus să ajungă pe litoralul elen.

Am fugit câteva zile în Grecia. De azi pe mâine. Pentru prima oară cu mașina. Cel mai aproape a fost Thassos. Auzisem că e plin de români, dar m-am gândit că oamenii exagerează. Nu, nu exagerează. Proporția e cam așa: din 10 mașini, 7 sunt cu numere românești”, ne-a introdus Mirela Retegan în poveste, într-o postare făcută pe blogul ei.

„Am plecat cu mașina, pentru că nu găseam bilete de avion în intervalul în care eram liberă. Într-o zi de miercuri, la 5.30 ieșeam din casă, la ora 15.30 eram cazată în Thassos, într-o locație superbă. O văzusem pe o postare (...) și iată-mă bând cafeaua, pe terasa căsuței, cu 4 păuni adevărați în jurul meu”.

De altfel, Mirela Retegan a fost absolut încântată de locul în care a stat. „Cazarea cred că e printre cele mai frumoase din tot ce am încercat! Concurează cu una din Africa și alta din Vietnam”, spune ea. „Am locuit într-o căsuță, la Markuamos - un resort dintr-o pădure de pini. Toți vecinii mei erau români. Extrem de politicoși și de bine crescuți. Frumoși, eleganți. Resortul e renumit pentru plaja la care pot să vină oamenii și dinafară contra unei sume plătită la intrare. Recomand resortul pentru oricine – și cu copii, și fără. Și plaja. Cereți un șezlong cât mai în margine, dacă sunteți fără copii”, ne mai spune ea sfătos, ca un adevărat „antrenor pentru părinți” despre acest loc, aflat în apropierea plajei de marmură Marbel Beach - „o plajă superbă, amenajată cu cel mai bun gust, lângă o carieră de marmură. Piatra albă dă apei o culoare de azur, cum am mai văzut doar în Zanzibar. Am înotat și m-am bucurat ca un copil de frumusețe.”

Care sunt concluziile ei după 5 zile în „Raiul românesc” din Grecia? „Thassos e o insulă accesibilă și pentru toate gusturile. Cu localități pitorești, cu străduțele, casele, piațetele și tavernele acelea specifice, dar și stațiuni gen Eforie, cu foarte mulți oameni pe metru pătrat. (...) Îndrăzniți să mergeți cu mașina. Eu am fost foarte reticentă, iar acum simt că ar putea fi locul de fugă din viața mea. Dacă m-am descurcat eu, poate oricine!”

Pentru mai multe detalii și recomandări, accesați blogul personal al Mirelei Retegan.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ines jpg
Nicole Kidman si Sunday Rose foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (9) jpg
Britney Spears, Profimedia (2) jpg
Cate Blanchett si fiul ei, Dahiell John Upton   GettyImages 1491761877 jpg
Maria Dragomiroiu în verde (1) jpg
Nicole Kidman la premiera The Expats, Getty Images (5) jpg
Loredana Boboc, Larisa Iordache, Bogdan Jianu, Catalina Ponor, Elisabeta Lipa, Monica Rosu la botezul lui Victor   Instagram png
Hailey Bieber, o gravida sexy   Profimedia jpg
Jennifer Lopez la Paris   Instagram  (1) jpg
Christina Aguilera colaj Getty Images jpg
Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg