Mirela Vaida a ieşit din izolare după 14 zile! Unde şi-a dus copiii prezentatoarea de la "Acces Direct"

11 august, 2020
8 mirela vaida si copiii 2 jpg jpeg

Când s-a aflat că patru persoane de la "Acces Direct" sunt infectate, emisiunea a fost suspendată, întreaga echipă a stat în izolare. Iată că acele zile au trecut, prezentatoarea Mirela Vaida se simte foarte bine şi şi-a dus copiii într-o mică vacanţă! Au făcut cele mai simpatice poze!

După 14 zile petrecute acasă, în izolare, Mirela Vaida a decis că este timpul pentru o gură de aer proaspăt. În perioada de carantinare, prezentatoarea a fost nevoită să repete testul, să vadă dacă este infectată sau nu cu coronavirus, mai ales că patru dintre colegii ei de la "Acces Direct" au fost pozitivi. În toată perioada aceasta, ea s-a simţit foarte bine, nu a avut niciun simptom, la fel şi copiii ei.

Emisiunea sa este şi acum pe post, dar prezintă materiale mai vechi, best-of, aşa că ea şi-a permis să plece într-o scurtă vacanţă. Prima dată, Mirela Vaida a ajuns la ultima seară TIFF, la Cluj. S-a bucurat să fie acolo, dar apoi a început distracţia. Despre ce este vorba? Prezentatoarea de la Antena 1 şi-a dus copiii pe plaja Someşului. I-a îmbrăcat în costume de baie şi i-a lăsat să se joace. Au fost supravegheaţi de ea şi de bunica. I-a pozat jucându-se, relaxându-se, se vede că duceau dorul unei vacanţe. 

stanga
dreapta
1 mirela vaida vacanta cluj pandemie 5 jpg jpeg
2 mirela vaida vacanta cluj pandemie 4 jpg jpeg
3 mirela vaida vacanta cluj pandemie 3 jpg jpeg
4 mirela vaida vacanta cluj pandemie 2 jpg jpeg
5 mirela vaida vacanta cluj pandemie 1 jpg jpeg
6 mirela vaida si copiii 3 jpg jpeg
8 mirela vaida si copiii 2 jpg jpeg
9 mirela vaida la acces direct 5 jpg jpeg

Şi vedeta a stat la soare şi să nu vă gândiţi că s-a ferit să apară în costumul de baie. Prezentatoarea de 38 de ani are un corp perfect după trei naşteri! Priviţi în galeria foto!

2 mirela vaida vacanta cluj pandemie 4 jpg jpeg

Mirela Vaida a căutat în această perioadă să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi, i-a plimbat pe micuţi şi cu hidrobicicleta.

Emisiunea "Acces Direct" a fost suspendată

Pe 28 iulie s-a aflat de situaţia neaşteptată de la "Acces Direct". Patru persoane au fost infectate, iar prezentatoarea îşi face des testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Echipa a fost în izolare la domiciliu. În acea zi, Mirela Vaida făcea următoarele precizări: "Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacti direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioada de timp, ţînând legătură cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţă mea şi a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja in izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!".

9 mirela vaida la acces direct 5 jpg jpeg

Foto: Facebook, InstagramRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg