Mirela Vaida, adevărul despre concedierea de la Antena 1

21 ianuarie, 2019
1 mirela vaida concediata de la antena 1 jpg jpeg

De când emisiunea ei a ieşit din grila postului, toată lumea s-a grăbit să dea drept sigură negocierea dintre ea şi altă televiziune. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.

Ştirea că Mirela Vaida a fost concediată de la Antena 1 a făcut înconjurul presei tabloide. După ce a intrat în concediu prenatal, emisiunea "Totul pentru dragoste - La bine şi la greu" a fost imediat scoasă din grilă, din cauza audienţelor sub aşteptări. Mai mult decât atât, a fost de-ajuns o singură vizită a acesteia la TVR pentru ca toată lumea să se grăbească să anunţe că vedeta a semnat cu postul public de televiziune.

Prezenţa Mirelei Vaida în platoul emisiunii "Xtra Night Show", în care şi-a anunţat participarea la Eurovision, ar fi trebuit să clarifice situaţia. Dar pentru că nu toată lumea a înţeles ce căuta la TVR, vedeta de televiziune a revenit cu o notă publică, postată pe contul ei de socializare.

"Doamne fereşte!! Dragilor, mă dezic total de toate articolele de scandal, gen “am fost dată afară pentru că negociam cu concurenţa”, “am fost concediată”, “cu ce televiziune a bătut palma Vaida”, etc!!! Nu am fost concediată de Antenă! În televiziune se lucrează pe proiect! Când se încheie proiectul, e gata şi contractul, dacă nu există alt proiect imediat!! Sunt însărcinată în 7 luni!!! 😁 Nu m-a dat nimeni afară! Nu am negociat cu nicio concurenţă! 😲 Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision (la care Antena m-a susţinut masiv şi în 2014, când am mai participat), iar prezenţa mea în diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a făcut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa în semifinala de la Iaşi! Toţi concurenţii îşi promovează piesele peste tot, în această perioadă!! E lipsă de subiecte în presă, clar!! Şi dacă tot v-am abordat, vă rog mult să mă şi sustineţi prin vot pe 27 ianuarie, în semifinala de la Iaşi!!".Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg