Mirela Vaida, amintiri din copilărie: "Bătaia era ruptă din rai. Mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie"

16 iunie, 2020
5 mirela vaida in copilarie 1 jpg jpeg

Mirela Vaida apare de ani buni pe micul ecran, şi în calitate de cântăreaţă, şi de actriţă, dar şi de prezentatoare. A fost mereu sinceră şi a povestit detalii despre viaţa sa, chiar şi despre copilăria în care mai primea câte o pedeapsă de la părinţi: "Bătaia era ruptă din rai".

Este soţie, este mamă, este om de televiziune, este cântăreaţă, Mirela Vaida reuşeşte să le facă pe toate cu brio. Are un soţ de nota 10 şi trei copii de care este foarte mândră. Are familia perfectă pe care mulţi şi-o doresc! Prezentatoarea le mulţumeşte şi părinţilor pentru omul care a ajuns astăzi. Este împlinită din toate punctele de vedere, iar ei au avut un rol esenţial în educarea sa. 

Mirela Vaida îşi aminteşte însă că nu a fost cel mai cuminte copil, era chiar neastâmpărată şi trebuia să mai primească o corecţie din când în când. Avea doar câţiva ani când uita să se mai întoarcă acasă, petrecea mult timp pe afară, iar când se întorcea avea zgârierituri sau era bătută de alţi copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea şi bătaie de la părinţi, însă susţine că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”.

stanga
dreapta
1 mirela vaida in copilarie 3 jpg jpeg
2 mirela vaida in copilarie 2 jpg jpeg
3 mirela vaida luat bataie de la parinti in copilarie 1 jpg jpeg
5 mirela vaida in copilarie 1 jpg jpeg

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (...) Aventuri am avut tot timpul pentru că  am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a mărturisit vedeta.

1 mirela vaida in copilarie 3 jpg jpeg

Chiar ea a recunoscut că mai primea şi câte o bătaie din partea părinţilor, ea a crescut „în sistemul vechi”, unde „bătaia era ruptă din rai”: "Da, (o băteau părinţii n.r) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc", a explicat Mirela Vaida într-un interviu la Antena Stars. 

Acum, cu cei trei copii ai săi, vedeta procedează altfel, bătaia nu mai intră în calcul: "Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării. Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce. La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă"

Ce salariu are Mirela Vaida la "Acces Direct". Prezentatoarea a spus: "Am o sumă negociată pe ediţie"

Mirela Vaida apare pe sticlă de ani buni, prima dată în rolul de artist, iar mai apoi de prezentator. Mulţi au fost curioşi să află salariul pe care îl încasează de la Antena 1, iar aceasta a dezvăluit. O vedem pe micul ecran de luni până vineri, la Antena 1, de la ora 17.00, la ora 19.00. Chiar şi pe timpul pandemiei, în starea de urgenţă, Mirela Vaida a mers la job, în fiecare zi a apărut la TV prezentându-le telespectatorilor subiecte sociale, dar şi serialul blamat de mulţi al soţilor Stegaru. Prezentatoarea a fost criticată, însă ea şi echipa s-au lăudat de fiecare dată cu audienţele obţinute, unele incredibil de mari.

Mirela Vaida a mărturisit ce bani primeşte de la Antena 1, pentru funcţia sa de moderator. A negociat salariul.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg