Mirela Vaida, distracţie în vacanţă cu familia. Cât este de relaxată prezentatoarea şi ce destinaţie de vis au ales

19 august, 2021
1 vaida2 jpg jpeg

După un an încărcat, Mirela Vaida savurează din plin o vacanţă cu soare, plajă şi distracţie în familie.

Prezentatoarea de la Acces Direct a ales Turcia pentru concediul din această vară şi se vede treaba că bine a făcut. Din imaginile pe care le-a postat pe conturile sale de socializare, se observă bucuria întregii familii la mare, dar şi peisajele de vis ale Turciei.

Mirela Vaida stă departe de ţinute protocolare şi machiaj în această perioadă şi îi place mult. Căci este foarte relaxant doar să te bucuri de timp liber cu copiii, fără a mai pierde timpul cu aranjatul părului, al hainelor sau al machiajului. O vacanţă în şlapi şi costum de baie e într-adevăr o idee grozavă pentru orice.

stanga
dreapta
2 vaida2 jpg jpeg
3 vaida1 jpg jpeg
4 vaida jpg jpeg
5 vaida2 png png
6 vaida3 png png

Mai ales că prezentatoarea chiar simţea nevoia unei detaşări, după episodul şocant prin care a trecut în luna martie, când o femeie a pătruns, în direct, pe platoul de la ”Acces Direct” şi a încercat să o lovească cu o piatră.

Mirela Vaida a fost atunci extrem de speriată şi declara că se teme pentru viaţa ei, deoarece individa spunea că nu o va lăsa să trăiască.

La fix o lună de la incident aceasta a încercat iar să pătrundă în interiorul studiolui, însă uşa de la intrare a fost închisă, dar ea a reuşit însă să spargă geamurile şi să o sperie iar pe prezentatoare. Sperăm ca această vacanţă cu familia să o deconecteze de la probleme şi să treacă emoţional cât mai repede peste episodul cutremurător.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg