Mirela Vaida, în izolare la domiciliu după ce emisiunea "Acces Direct" a fost suspendată. Ce planuri i-au fost date peste cap artistei

29 iulie, 2020
1 mirela vaida coronavirus acces direct jpg jpeg

Al patrulea caz de coronavirus a fost descoperit la "Acces Direct". Emisiunea a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată de timp, aşa că Mirela Vaida e nevoită să stea în izolare la domiciliu probabil 14 zile. Planurile ei au fost date peste cap, urma să aibă loc un eveniment important recent!

Mirela Vaida este prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, dar este şi angajata Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Acesta este artistă, cântă alături de o formaţie la diverse evenimente, unele publice, altele private, este chiar şi actriţă. Dat fiind că emisiunea de la Antena 1 a fost suspendată din cauza apariţiei cazurilor de coronavirus, vedeta este nevoită să stea în carantină 14 zile. 

Planurile au fost date peste cap, ea urma să joacă într-o piesă din Grădina de Vară din Parcul Herăstrău. Îşi relua activitatea artistică cu mare drag, îi era tare dor să cânte după atâtea luni de pauză. Iată că nu mai este posibil. 

"Din cauza perioadei în care va trebui să stau în izolare, sâmbătă seară nu voi putea juca la Grădina de Vara din Parcul Herăstrău, însă colegii mei, împreună cu orchestra şi baletul Teatrului de Revista v-au pregătit un spectacol minunat!! Mergeţi să-l vedeţi, dacă aveţi posibilitatea! “Cu masca sau fără masca, oamenii vor să zâmbească!” 👏🙏💖 Sâmbătă, 1 august, ora 20! Va pup cu drag! Teatrul de Revista Constantin Tănase(official)", a spus Mirela Vaida pe Facebook. 

2 mirela vaida teatrul constantin tanase jpg jpeg

Pe 28 iulie s-a aflat de situaţia neaşteptată de la "Acces Direct". Patru persoane sunt infectate, iar prezentatoarea îşi face des testul pentru a vedea dacă este infectată sau nu. Echipa este acum în izolare la domiciliu: "Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacti direct” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioada de timp, ţînând legătură cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţă mea şi a familiei, voi repetă testul PCR în mod periodic! Va mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja in izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!".

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate