Mirela Vaida s-a testat de coronavirus. Primele declaraţii: "Am aşteptat rezultatul cu emoţii"

28 mai, 2020
6 mirela vaida test coronavirus 5 jpg jpeg

Mirela Vaida a dezvăluit că s-a testat de coronavirus. Prezentatoarea de la Antena 1 a luat această decizie deoarece nu a stat deloc în izolare, a fost nevoită să lucreze chiar şi pe timpul pandemiei. 

De luni până vineri, chiar şi pe timpul pandemiei, Mirela Vaida a apărut la TV, a moderat emisiunea "Acces Direct". Nu a stat în izolare, nu a putut, a intrat în contact cu diferite persoane aşa că s-a văzut nevoită acum să facă testul care arată dacă este infectată sau nu cu coronavirus. Îi era frică de spitale, aşa că a mers la un centru special, în care nici nu a fost nevoită să coboare din maşină. 

"M-am testat pentru depistarea virusului COVID. Cu emoţii, cu teamă, cu responsabilitatea pe care o am faţă de mine şi faţă de copiii mei! Am lucrat continuu în perioada stării de urgenţă, înainte şi după! Continui să merg la muncă zilnic! Am 3 copii mici şi am locuit şi cu soacră mea în această perioada! Aşadar, persoane vulnerabile în jurul meu... Mi-am dorit să efectuez testul PCR pentru depistarea Covid-19 dar îmi era frică să întru în spitale. Aşa că am ales formulă cea mai sigură şi cea mai rapidă pentru mine! M-am dus în parcarea de la Băneasa Shopping Center, la primul centru de testare drive-în din România, pentru recoltarea de probe biologice! Nu am coborât din maşînă, nu am atins nimic şi pe nimeni, am coborât geamul portierei cât să mi se poată preleva probele din gât şi asta a fost tot!"

Prezentatoarea a povestit pe pagina sa de Facebook că acest procedeu a durat aproximativ 3 minute, iar în 24 de ore a avut rezultatul pe mail. Este negativ, nu este infectată cu coronavirus. A avut emoţii, dar iată că este în regulă. 

"A durat 3 minute cu totul şi, in mai puţin de 24 de ore, aveam rezultatul pe mail! E adevărat, am aşteptat rezultatul cu emoţii! Dar trebuia să ştiu! Cred că fiecare dintre noi trebuie să conştientizeze că boală nu alege! Că relaxarea măsurilor nu înseamnă lipsa de responsabilitate! Dacă noi nu avem grijă de noi, nimeni nu are! Mă voi testa periodic şi voi avea grijă să respect toate celelalte măsuri de siguranţă şi de igienă! Din grijă pentru mine, din dragoste pentru copiii mei, din respect pentru colegii mei de muncă! Dumnezeu să ne ajute! Să fim sănătoşi!"

1 mirela vaida test coronavirus 1 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg