Mirela Zeța și Flavia Mihășan fac parte din distribuția Musicalului CHICAGO

15 martie, 2024

Spectacolul fenomen de pe Broadway ajunge la București pe 6 și 7 aprilie 2024

FotoJetChicago jpg

Mirela Zeța și Flavia Mihășan fac parte din distribuția Musicalului CHICAGO- unul dintre cele mai longevive spectacole de pe Broadway, care ajunge la București pe data de 6 și 7 aprilie. Cele două au fost selectate în urma unui casting la care au participat peste 400 de artiști. Premiat la nivel internațional cu 6 premii Tony, 2 premii Olivier, un premiu Grammy, cu peste 11.000 de reprezentații în 36 de țări, Musicalul CHICAGO va fi pus în scenă la Circului Metropolitan București de regizorul George Costin.

Key Visual Chicago 2024 jpg

Mirela Zeța, rol principal în Musicalul CHICAGO

Mirela Zeta jpg

Actrița Mirela Zeța va interpreta unui dintre rolurile principale și anume rolul lui Velma Kelly, o cântăreață și dansatoare de vodevil care este acuzată de uciderea surorii și soțului ei.

"Deosebit de interesante sunt tușele unui astfel de personaj centrat doar pe sine, fără scrupule care ar face orice să rămână în centrul atenției. Este impresionant încă de la început îndemnul lui Velma de a ne face “praf” împreună într-un loc plin de lume și agitat. Musicalul, ca gen, este o uriașă provocare pentru orice actor care nu a gustat din bucuria de a cânta și a dansa și a juca un astfel de spectacol complex. Matematica unui moment, rigoarea și măsura lui trebuie gândită și adaptată spațiului, astfel încât toate ingredientele să se amestece echilibrat și să bucure spectatorul. Cred că publicul spectator este curios cu privire la acest gen de expresie scenică, iar numele spectacolului CHICAGO este intrat deja în istoria musicalului. Noi facem o variantă originală a acestui spectacol în care ne punem toată imaginația, știința, credința la încercare pentru a bine dispune un număr cât mai mare de spectatori”, a declarat actrița Mirela Zeța.

Regizorul George Costin a ales-o pentru acest rol pe Mirela Zeța, luând în calcul experiența pe care cei doi au acumulat-o împreună, timp de 14 ani, când au lucrat, în calitate de colegi, în piese precum “Cântăreața Cheală” și “Lecția” de Eugen Ionesco, la Teatrul de Comedie sau în spectacole precum “Hamlet” de W. Shakespeare, "Titanic Vals” de Tudor Mușatescu, la Teatrul Metropolis, toate fiind în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză.

“Cred foarte mult în personalitatea artistică a Mirelei. Este o artistă care iubește necondiționat teatrul, iar prezența ei în CHICAGO a fost o alegere firească. Este un adevărat spectacol să o privești la lucru. Procesul de creație al Mirelei este o combinație de suferință discretă atunci când întâmpină dificultăți, cu explozii de entuziasm atunci când este sigură pe opțiunile artistice. Performanța ei în spectacolul CHICAGO va fi aplaudată.”, a mai adăugat regizorul George Costin.

Flavia Mihășan a creat o parte din coregrafia Musicalului CHICAGO

Flavia Mihasan jpg

Flavia Mihășan s-a alăturat cu bucurie distribuției Musicalului CHICAGO. Alături de Cristina Danu, Flavia Mihășan semnează o parte din coregrafia spectacolului. Mai mult, ea este și membră a trupei de dansatori a musicalului.

Așteptam un proiect ca acesta de foarte mult timp. Pentru mine CHICAGO este bucurie pură. De la textul în sine, repetițiile unde lucrăm mult și colegii de scenă, până la faptul că personal, explorez atât de mult din ce mi-am dorit. Este o experiență în sine și abia aștept emoțiile pe care le voi simți în timpul spectacolului pentru că pe lângă coregrafierea anumitor momente, voi și dansa. Spectacolul asta ar trebui văzut de toată lumea. Cumva, tot ce se va întâmplă pe scenă este atât de actual și se sincronizează aproape perfect cu ceea ce trăim cu toții zilnic. Am avut șansă să am multe experiențe notabile în entertainment, însă cu siguranță CHICAGO le depășește pe toate.”, a declarat Flavia Mihășan.

Deși publicul o cunoaște de la Matinalul Neața cu Răzvan și Dani, Flavia Mihășan a fost balerină la Operat Națională din București. De asemenea, nu este la prima experiență de musical. A jucat în trecut și rolul Lisa în musicalul celebru “Mamma Mia!”. Ea a făcut parte din echipa de dansatori a emisiunilor X Factor, Te cunosc de undeva, Next Star.

“Este al treilea proiect la care lucrăm împreună. Flavia este o artistă cu totul specială, care face cu mare lejeritate trecerea din industria televiziunii spre scena de teatru. Este un om de echipă. Experiența ei în teatru și în televiziune i-au oferit în timp o înțelegere profundă asupra diferențelor specifice dintre lucrul cu dansatorii și lucrul cu actorii. Creează coregrafii și dansează cu aceeași pasiune. Are o prezență scenică puternică. Este creativă și receptivă. O artistă experimentată și o luptătoare pe care mă bucur să o am alături în această aventură numită CHICAGO.”, a spus regizorul George Costin despre colaborarea cu Flavia Mihășan.

Synopsis Musicalul CHICAGO

Acțiunea, plasată în mijlocul efervescenței anilor ‘20, se concentrează pe Roxie Hart și Velma Kelly, două criminale care încearcă să manipuleze mass-media pentru a scăpa de închisoare. Roxie Hart, o tânără dansatoare de cabaret, își ucide amantul după ce acesta o părăsește. În închisoare, Roxie le întâlnește pe Velma Kelly și Mama Morton care o îndrumă spre avocatul Billy Flynn. Acesta o va ajuta să câștige mass-media de partea ei. Între Roxie Hart și Velma Kelly se naște o rivalitate, iar cele două protagoniste luptă până la final pentru libertate și faimă.

Despre Musicalul CHICAGO

Musicalul CHICAGO, lansat pe Broadway în 1975, este o adaptare a cărții scrise de Fred Ebb și Bob Fosse care, la rândul lor, au pornit de la piesa scrisă de Maurine Dallas Watkins in 1926, inspirată din fapte reale. Muzica este compusă de John Kander, iar versurile sunt scrise de Fred Ebb.

Regizorul Rob Marshall l-a adaptat pentru ecran cu Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones în rolurile principale. Filmul este câștigător al premiului Oscar în 2002.

Spectacolul musical CHICAGO a mai fost jucat în România acum 17 ani, avându-i în distribuție pe Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Anca Țurcașiu și Maia Morgenstern.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg