Mischa Barton, spitalizată de urgenţă într-o clinică psihiatrică. Cum au găsit-o vecinii?

27 ianuarie, 2017
mischa barton jpg jpeg

Acum 14 ani era idolul adolescentelor graţie rolului de succes din serialul ”The O.C.”! Acum, însă, Mischa Barton mai e doar umbra a ceea ce-a fost. Ieri, actriţa de 31 de ani a fost internată de urgenţă într-o clinică de psihiatrie.

Mischa a fost internată într-o clinică de psihiatrie pentru o evaluare.

Vecinii actriţei au apelat serviciu de urgenţă după ce au sesizat că aceasta, îmbrăcată sumar, este urcată pe gardul casei sale din West Hollywood şi că ţipă după ajutor. Ajunse la faţa locului, oficialităţile au constatat că este vorba despre actriţa hollywoodiană şi că starea ei de sănătate mentală e precară.

Chipurile, aceasta striga în gura mare că mama sa, care i-a fost şi manager timp de 15 ani, este o vrăjitoare care vrea să-i facă rău, că se apropie sfârşitul lumii şi alte lucruri fără înţeles.

Din fericire, actriţa a cedat la rugăminţile poliţiştilor şi i-a însoţit de bunăvoie la o clinică din apropiere pentru o evaluare psihiatrică. Din primele constatări, se crede că Mischa era sub influenţa drogurilor, patimă pe care ştim că o are de mai mulţi ani.

De altfel, aceasta nu este prima oară când Mischa Barton este internată într-o clinică de psihiatrie. În iulie 2009, aceasta a fost spitalizată după ce a refuzat medicamentaţia şi a intrat într-un conflict cu o asistentă. Iar cu doi ani înainte, adică în 2007, a fost arestată din cauza faptului că a condus sub influenţa drogurilor.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg