Miss Baywatch, pe litoralul românesc

24 iulie, 2014
1455918 662564723804243 840345880 n jpeg

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută datorită rolurilor din „Baywatch“ şi „E.T.“, dar şi apariţiilor de pe coperta „Playboy“, soseşte astăzi în România pentru a lua parte la “Celebrity Party”, care va avea loc la Mamaia.

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută datorită rolurilor din „Baywatch“ şi „E.T.“, dar şi apariţiilor de pe coperta „Playboy“, soseşte astăzi în România pentru a lua parte la “Celebrity Party”, care va avea loc la Mamaia.

După ce a făcut furori interpretând-o pe Shauni McClain în celebrul serial TV „Baywatch“, alături de David Hasselhof, Erika Eleniak va vizita în premieră ţara noastră, astfel că în cele patru zile pe care le va petrece în România şi-a propus să cunoască tradiţiile autohtone. Vedeta va ateriza după-amiază pe aeroportul şi va lua prânzul la un restaurant bio din Capitală, bucătarii pregătindu-i deja un meniu special cu preparate româneşti.

„A fost una dintre solicitările ei speciale, să cunoască bucătăria noastră. De asemenea, şi-a dorit ca programul să fie unul strict, astfel că în afara evenimentelor pe care le anunţăm oficial, nu va avea alte apariţii publice şi nici nu va face declaraţii“, au precizat Oana Irimia şi Flavia Covaciu, reprezentantele Luxury Events, compania care o aduce pe vedetă în România.

image

Fostul playmate îşi va petrece prima noapte în România la hotelul Premier Palace, unde va beneficia şi de cel mai modern SPA din Capitală, iar mâine dimineaţă, de la ora 11.00, va susţine o conferinţă de presă, cu ocazia lansării unui nou brand de îmbrăcăminte.

Erika Eleniak va pleca imediat după conferinţă spre Mamaia, unde va fi invitata specială a petrecerii de pe plaja Le Gaga, “Celebrity Party”, programată să înceapă la ora 18:30. Actriţa, care va purta o ţinută semnată de Andreea Dogaru (n.r. designerul va avea şi o prezentare de modă în cadrul evenimentului), va juriza un concurs de miss alături de doctorul estetician Kasem, promotorul Eduard Irimia, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi Marian Dumitru. Fetele de la Miss Baywatch vor purta celebrele costume roşii din serial, iar toate câştigătoarele vor fi selectate ca fete de ring pentru gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc pe 2 august pe litoral.

image

Ultima apariţie publică din sejurul celebrităţii de la Hollywood în România va avea loc sâmbătă seară (n.r. 26 iulie) la restaurantul Fattoria din Mamaia, unde va fi prezentă pentru un dinner show şi o sesiune de poze şi autografe, singura de altfel programată în toate aceste zile.

„Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea. Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la fiecare două luni în ţara noastră”, au mai afirmat reprezentantele Luxury Events, partener al Superkombat la toate evenimentele transmise în direct de Eurosport.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg