Miss Univers Buenos Aires este o avocată de 60 de ani care arată ireal de tânără

26 aprilie, 2024

Miss Universe, celebra competiție cu selecție draconică și-a îndulcit normele și pretențiile până în punctul în care se va celebra strict frumusețea, dincolo de vârstă, kilograme sau sex.

Miss Universe Argentina PNG

Alejandra Rodríguez a spulberat toate stereotipurile și a cucerit multe inimi în calitate de proaspăt încoronată Miss Univers Buenos Aires. Avocată și jurnalistă din La Plata, Rodríguez iată că scrie istorie, devenind prima sexagenară care a obținut o astfel de distincție, marcând o schimbare monumentală în concursurile de frumusețe.

Victoria lui Rodríguez reprezintă o piatră de hotar semnificativă în provocarea normelor de vârstă și în redefinirea standardelor de atractivitate sociale.

După distincția primită, Alejandra Rodríguez și-a exprimat bucuria profundă de a fi aleasă să reprezinte această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe.

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe pentru că inaugurăm o nouă etapă, în care femeile nu sunt doar frumoase fizic, ci au și alte seturi de valori. Sunt prima din această generație care începe acest lucru," a împărtășit ea, emoționată, scrie publicația Hola.

Gata să concureze alături de femeile alese din fiecare provincie a țării, participarea Alejandrei Rodríguez promite să provoace conceptele tradiționale și să promoveze o imagine a frumuseții mai aproape de realitate.

Pe măsură ce se pregătește să încânte din nou publicul pe 25 mai, în orașul Buenos Aires (unde va avea loc finala Miss Univers Argentina) Rodríguez este plină de speranță.

Avocata este o femeie foarte atrăgătoare, care nu-și arată deloc vârsta: 60 de ani.

Dacă va ieși Miss Univers Argentina, sexagenara își va reprezenta țara la celebra competiție care va da lumii o câștigătoare: cea mai frumoasă femeie din lume.

Alejandra Marisa Rodriguez are o profesie solicitantă, dar mereu găsește timp pentru a face sport. Nu are operații estetice și arată impecabil la vârsta de 60 de ani.

Într-un interviu recent, ea a mărturisit că merge foarte des la sală, preferă alimentația organică și că nu a suferit vreodată operații estetice. 

Alejandra s-a impus în fața celor 35 de candidate, care aveau vârste cuprinse între 18 și 73 de ani. Acum mai are o lună să se pregătească pentru competiția din 25 mai, împotriva câștigătorilor din celelalte provincii din Argentina.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg