Miss Venezuela şi soţul ei au fost împuşcaţi mortal

8 ianuarie, 2014
miss venezuela 0 jpeg

Monica Spear, deţinătoarea titlului de Miss Venezuela 2004, şi soţul ei, Thomas Henry Berry, au fost împuşcaţi mortal, luni seară, în maşina lor, de o bandă de hoţi înarmaţi, care au rănit-o şi pe fiica acestora în vârstă de cinci ani. Monica Spear, fostă Miss şi actriţă de telenovele, în vârstă de 29 de ani

Monica Spear, deţinătoarea titlului de Miss Venezuela 2004, şi soţul ei, Thomas Henry Berry, au fost împuşcaţi mortal, luni seară, în maşina lor, de o bandă de hoţi înarmaţi, care au rănit-o şi pe fiica acestora în vârstă de cinci ani.

image

Monica Spear, fostă Miss şi actriţă de telenovele, în vârstă de 29 de ani, şi soţul acesteia au fost împuşcaţi pe drumul de la Puerto Cabello la Valencia, în Venezuela, după ce aceştia rămăseseră cu maşina în pană. Fiica celor doi, în vârstă de cinci ani, a fost împuşcată în picior, dar a supravieţuit.

Poliţia locală spune că Monica şi Thomas au fost împuşcaţi de o bandă de hoţi înarmaţi. În Venezuela, numărul infracţiunilor marcate de violenţă a crescut foarte mult în ultima vreme. În 2013, s-au înregistrat 24.000 de asasinate în Venezuela.

Spear a devenit Miss Venezuela în 2004 şi şi-a reprezentat ţara la concursul Miss Universe 2005, în Bangkok, unde a ocupat locul al patrulea.