Misterul se adâncește! Chris Noth nu a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală

15 decembrie, 2022
4 chris noth 3 jpg jpeg

La un an după ce Chris Noth a fost acuzat de agresiune sexuală de către mai multe femei – și a pierdut mai multe angajamente – nu a fost depusă nicio acuzație penală împotriva lui și nu a avut loc nicio acțiune civilă în justiție.

Era 9 decembrie 2021, când Noth și soția Tara Wilson au asistat la premiera strălucitoare a filmului „And Just Like That” – continuarea serialului „Sex and The City” – în care el deține rolul lui Mr Big.

La o săptămână după aceea, totul s-a schimbat, pentru că două femei l-au acuzat de agresiune. Ambele au susținut că văzându-l pe Noth în turneul promoțional pentru noul serial s-au confruntat cu amintiri dureroase.

În cele din urmă, cinci femei au afirmat că starul în vârstă de 68 de ani le-a agresat.

Într-o ediție Rolling Stone din ianuarie 2022, mai multe femei, inclusiv foste studente de la NYU, au susținut că Noth era renumit pentru că stătea în jurul barurilor și că încerca să agațe femeile.

Noth a pierdut rolul din „And Just Like That” și a fost abandonat de compania sa de management. Și-a pierdut concertul la „The Equalizer” de la CBS, iar o reclamă cu el a fost suspendată.

Însă nu au fost depuse acuzații penale împotriva actorului și nici vreo acțiune în justiție civilă, potrivit surselor. Ba mai mult, Poliția nu l-a contactat niciodată pe Noth.

„În acest moment nu am intentat niciun dosar civil împotriva lui Chis Noth”, declară avocata Gloria Allred pentru Page Six. Ea o reprezintă pe cântăreața Lisa Gentile, care a susținut că actorul a fost violent cu ea la începutul anului 2002, în apartamentul ei din New York.

„Chris și-a pierdut fiecare slujbă care i s-a dat, dar nu a fost niciodată implicat într-un proces și nu a fost niciodată depusă o plângere penală împotriva lui”, a spus o sursă de la Hollywood.

„Dacă una dintre femei s-ar fi dus la poliție, autoritățile ar fi avut obligația de a investiga, indiferent dacă termenul de prescripție a trecut. Dar nu a fost nimic”

„În general, absența unui raport de la Poliție sau a unui proces civil nu este o dovadă că acuzațiile sunt false”.

„În plus, în conformitate cu legea recentă adoptată la New York, „Adult Survivors Act”, unii acuzatori ar putea decide să depună un proces în viitor.  În 1995, modelul Beverly Johnson a cerut un ordin de restricție împotriva lui Noth în timp ce se întâlneau, susținând că starul a amenințat că o va ucide. Actorul a negat toate acuzațiile împotriva lui.

Wilson, în vârstă de 40 de ani, a fost văzută fără verigheta, dar cei doi sunt încă împreună.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg