Mizează pe toate ''armele'' din dotare! Ana de Armas a pus ochii pe un alt actor după despărţirea de Ben Affleck

12 februarie, 2021
5 beno jpg jpeg

Ana de Armas s-a despărţit de Ben Affleck chiar luna trecută, dar s-ar putea să nu rămână singură pentru mult timp, mai ales acum când va filma din nou cu colegul ei din distribuţia Knives Out, Chris Evans.

De Armas, în vârstă de 32 de ani, urmează să joace alături de Evans, în vârstă de 39 de ani, într-un thriller, The Grey Man. Actriţa a fost întotdeauna atrasă de Chris, aşa că abia aşteaptă să se vadă cu el pe  platourile de filmare, conform unor surse "Îl sună foarte mult şi a devenit foarte prietenosă".

4 armas1 jpg jpeg

Desigur, exact aşa au început lucrurile şi cu Affleck, în vârstă de 48 de ani. Prietenii Anei cred că aceasta a pus ochii pe Chris, care pare flatat de toată atenţia, aşa că nimeni nu ar fi surprins dacă ar deveni un cuplu odată cu începe filmărilor. „Ana vede în Chris un adevărat gentleman. Ba mai mult, este şi foarte frumos".

Vestea despre această nouă relaţie vine la scurt timp după ce Armas a încheiat relaţia cu Affleck, cu care trăia o iubire pasională de aproape un an. Dacă Ben îşi vedea viitorul lângă Ana, o persoană din anturajul celor doi mărturiseşte că problemele în cuplu apăruseră de ceva vreme.

„Au început să se ceartă foarte mult şi să se calce pe nervi unul pe celălalt. Ben voia să fie alături de ea şapte zile din şapte şi asta a făcut-o pe Ana claustrofobă. A simţit că distracţia a dispărut şi că are nevoie de spaţiu".

Ana şi-a dat seama că îi poate fi mai bine fără Ben şi i-a spus clar că vrea să renunţe la relaţie. În timp ce actriţa e deja gata să treacă la următoarea iubire,  Affleck pare destul de pierdut fără ea şi suportă cu greu despărţirea.

Din fericire, Affleck şi-a găsit alinarea în braţele fostei sale partenere de viaţă, Jennifer Garner. Cei doi nu au o relaţie romantică, dar Garner, care are trei copii cu Affleck, Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani, şi Samuel, 8 ani, se simte responsabilă pentru el.

"Jen nu vrea să se întoarcă la Ben, dar îl iubeşte. El nu are mulţi prieteni, aşa că simte că rolul ei este să îl ajute", spune o sursă. “I-a plăcut de Ana şi a crezut că Ben a găsit în sfârşit pe cineva care i se potriveşte. Nu este uşor. Jen îşi susţine cauza şi va face orice pentru a-l ajuta pe Ben să rămână pe drumul cel bun".Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg