Modelul Cara Delevingne a suferit o transformare şocantă. În ce hal arată acum!

25 aprilie, 2017
gettyimages 659288680 jpg jpeg

Recent, ea şi-a îndreptat atenţia de la cariera de model la una de actriţă şi este în prezent în mijlocul filmărilor pentru pelicula "Life In A Year", jucând rolul unei femei pe moarte. Pentru a intra pe deplin în pielea personajului, Cara Delevingne şi-a sacrificat pletele blonde, aşa că a şocat pe toată lumea cu noul look, complet cheală.

Părul său a suferit tot felul de transformări în ultima vreme.

Pentru multe femeie podoapa capitală este cel mai de preţ lucru, însă celebrităţile renunţă cu uşurinţă complet la păr pentru un rol. Aşa se întâmplă şi cu Cara, al cărei păr a suferit o mulţime de transformări în ultime vreme - de la şaten la blond platinat, de la păr lung la bob, tunsoare pixie şi, în cele din urmă, la tunsoare la zero.

Cara, Katy şi Kristen au abordat tunsoarea pixie.

Frumoasa de 24 de ani o ia pe urma colegei sale de breaslă, Kristen Stewart, care şi-a tuns şi ea părul scurt pentru un rol, sau, de ce nu, pe urmele lui Katy Perry care a simţit nevoia unei schimbări dramatice de look şi a ajuns la o tunsoare pixie şi un blond platinat. Cara a distribuit pe Insta Stories o fotografie cu noul look şi fanii deja au început să facă glume pe seama noii sale imagini. Şi-a ascuns chelia sub o glugă săptămâna trecută, în timp ce era cu tatăl său în vacanţă, iar Cara şi-a arătat acum capul fără păr, sacrificiu pe care l-a făcut pentru a intrat pe deplin în noul său rol.

Aşa arată Cara fără păr. ( Insta Stories)

Dupa ce şi-a tuns părul bob, fosta blondă a recunoscut pentru USA Today că se pregăteşte să-şi facă o schimbare radicală la păr, dar că ia totul pas cu pas, până când ajunge să se radă în cap: "Trebuie să mă tund la zero pentru următoarea parte a filmului, aşa că trebuie să fac ceva diferit. Aşa că m-am vopsit. Doar pentru distracţie. Doar să-l schimb."

Zielel trecute a apărut cu glugă pe cap, în timp ce se distra alături de tatăl său.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg