Modelul care a plătit 5.000 de lire sterline pentru a reduce dimensiunea frunţii cu 3 cm. Motivul pentru care a recurs la această intervenţie chirurgicală

17 martie, 2021
1 cami jpg jpeg

A crezut întotdeauna că fruntea proeminentă îi răpeşte din frumuseţe. După ce ani întregi a apelat la diferite trucuri pentru a o acoperi, modelul a recurs acum la ultima soluţie: intervenţia chirurgicală.

Camilla Coleman Brooks, în vârstă de 26 de ani, a petrecut un deceniu ascunzându-şi fruntea de 8,5 cm (cu doi centimetri mai mare decât fruntea medie). Modelul din Carolina de Nord a analizat apoi opţiunile chirurgicale şi a optat pentru o operaţie de reducere a frunţii. Mamă a doi copii, femeia a plătit 6.958 dolari (5.000 de lire sterline) pentru intervenţia care i-a redus fruntea cu trei centimetri.

Chirurgii au făcut o incizie pe frunte, tăind zona marcată. Operaţia de două ore şi jumătate a implicat mutarea liniei părului.

Modelul şi-a împărtăşit povestea pe TikTok, unde videoclipurile ei obţin milioane de vizualizări. Oamenii sunt fascinaţi, iar mulţi îşi doresc chiar să îi urmeze exemplul.

Camila a fost operată în februarie 2021, la o clinică din Cleveland, Ohio. Tânăra a început să împărtăşească videoclipuri cu noul look, în timp ce capul îi era parţial bandajat. În primele imagini după operaţie, faţa Camilei apare învineţită. Spectatorii au anticipat atunci cum va arăta transformarea. Recent, tânăra a publicat o altă serie de fotografii ce marchează marea schimbare. „Fruntea mea avea 8,5 cm şi acum are 5,5 cm. Este o diferenţă uimitoare”, spune ea.

‘Obişnuiam să mă uit în oglindă şi tot ce vedeam era o frunte imensă. Când eram mai tânără, îmi aranjam mereu părul astfel încât să nu iasă în evidenţă, dar întotdeauna observam cât de mare era. Nimeni nu mi-a reproşat asta, dar a fost ceva ce nu mi-a plăcut. Am ales să mă operez pentru mine. Nu mi-a plăcut cum arăt, am vrut doar să fiu mai bine proporţionată”.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg