Modelul Irina Shayk, topless în vacanță cu fostul iubit Bradley Cooper, deși are o relație cu Tom Brady?

28 august, 2023

Triunghi amoros sau doar o neînțelegere? Supermodelul s-a fotografiat în ipostaze incendiare cu fostul său iubit, care este și tatăl copilului său: celebrul actor Bradley Cooper.

irina shayk victorias secret podium jpg

Deși presa a vuit că a început o relație cu fostul soț al unei alte celebrități, cu Tom Brady, iată că rusoaica l-a ales pe fostul său partener când a venit vorba de o vacanță la sfârșit de vară.

Supermodelul Irina Shayk este incendiară în ipostaze sexy, topless, pe stânci. Fotografiile sunt foarte artistice și, cel mai probabil, Bradley Cooper i le-a făcut. De asemenea, a publicat și un selfie al actorului la bustul gol în caiac, o imagine alb-negru.

Selfie Bradley PNG

Rusoaica nu se ascunde și a publicat imaginile pe contul său de socializare. Desigur că a completat cu o descriere: o vară stâncoasă, făcând subtil referire la situația din viața sa.

Irina Shayk, Instagram (4) jpg

Căci Irina Shayk dă semne că nu se poate ține departe de actorul Bradley Cooper, cu care are și o fetiță, Lea De Seine, în vârstă de 6 ani.

Supermodelul își acoperă sânii goi cu mâinile, în timp ce se află pe stânci. E îmbrăcată doar cu o pereche de bikini negri, dar încălțată corespunzător, cu bocanci de drumeție și șosete albe, lungi. Într-adevăr, foarte senzuală Irina Shayk! Interesant este că ea a postat și o fotografie la bustul gol cu Bradley Cooper, întins într-un caiac, în ceea ce pare a fi aceeași locație.

Shayk, 37 de ani, și Cooper, 48 de ani, au renunțat să mai fie un cuplu oficial în 2019, după patru ani împreună. Cu toate acestea, se înțeleg perfect și îi leagă, probabil pe viață, sentimente extrem de puternice. Cu toate acestea, este neclar cam care este statusul real al relației lor, lucru observat de publicația mondenă Page Six.

Bruneta s-a apropiat recent de Tom Brady, fundașul NFL în vârstă de 46 de ani. Cei doi au fost fotografiați ieșind din același hotel de cinci stele din Londra, după o distracție de două zile. Paparazzii i-au surprins părăsind hotelul elegant dis-de-dimineață, la distanță de doar cinci minute.

Foto: Instagram și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
FotoJet J Lo jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg