Modul bizar în care a fost apostrofată de vecini că umblă goală prin casă. Cum a reacţionat blonda

15 iulie, 2021
1 blonda jpg jpeg

O mămică din Anglia a avut un şoc când a găsit o scrisoare sub ştergătorul maşinii în care i se cerea să închidă jaluzelele când umblă goală.

 Alex Taylor a negat că s-ar fi plimbat vreodată cu dotările la vedere şi cu ferestrele deschise, aşa că a rămas uimită când a găsit biletul anonim, ieri, pe o stradă din Chelmsford, Essex.

  „Ar fi de apreciat dacă ai putea să laşi jaluzelele când te plimbi goală prin casă. Copiii mei nu vor să îţi vadă fundul în  timpul show-ului”, se preciza în biletul semnat de vecinii ei. Mamă a doi copii, Alex, care lucrează ca manager de vânzări, a mărturisit că biletul este unul bizar, dar a recunoscut că de multe ori se plimbă îmbrăcată sumar prin casă.

 „Sinceră să fiu, sunt norocoşi, pentru că, în mod normal, nu prea mă acopăr”, dar nu stau cu lumina aprinsă.

 „Mă simt confortabil în propria piele, nu am nicio problemă cu modul în care arăt. Este casa mea şi regulile mele”, a adăugat ea. „Acest lucru nu mă va împiedica să mă plimb prin casă în lenjerie intimă şi tricou. Este cea mai bizară întâmplare care mi s-a întâmplat vreodată.

Mă îndoiesc de creşterea lor. Cred că există o problemă dacă am convingerea că este în regulă să mă uit în casa altcuiva şi să-i spun cum să se îmbrace”.

 „La început am fost şocată,  apoi furioasă în legătură cu asta. Nu ştiam cum cineva, care se presupune că este vecinul meu, a avut îndrăzneala să-mi lase o notă pe parbriz, mai degrabă decât să bată la uşă şi să mă confrunte. Asta arată că nu erau prea încrezători în argumentele lor.”

Alex a postat scrisoarea pe reţele de socializare, iar oamenii şi-au arătat sprijinul.

 „Oamenii nu ar trebui să se uite în casele altora dacă nu le place ceea ce văd”, i-a scris o femeie care a recunoscut că umblă la fel de goală.Recente pe Ok! Magazine

matteo jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (3) jpg
3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg