Modul inedit prin care o cunoscută actriţă a anunţat că are COVID: ”Fără simptome, nevaccinată şi în curs de imunizare pe cale naturală”

7 octombrie, 2021
1 manuela harabor jpg jpeg

România îşi trăieşte din plin valul 4 al pandemiei de COVID. Multe personalităţi s-au îmbolnăvit în această toamnă.

Una dintre ele şi cunoscuta actriţă Manuela Hărăbor, care a anunţat ieri pe pagina sa de Facebook: ”În altă ordine de idei, sunt bine, plină de energie, fără simptome şi cu nivel de oxigen maxim. Nevaccinată şi în curs de imunizare. Pe cale naturală.”

Tot în cadrul aceleiaşi postări, Manuela a publicat două fotografii: una cu Romy Schneider şi una cu ea în tinereţe, într-o ipostază în care seamănă izbitor cu actriţa franco-germană. Inclusiv basca de cap este aproape identică în cele două fotografii.

Manuela Hărăbor a primit multe mesaje de la prieteni, toţi i-au urat însănătoşire grabnică, însă au fost şi câteva voci care au acuzat-o că nu s-a vaccinat. Ba mai mult, Manuela a participat la o campanie care militează împotriva obligativităţii vaccinării. Ea rămâne fermă pe poziţii şi acum, explicând cu mult calm că opţiunea de a îţi administra un vaccin trebuie să vină dacă simţi asta cu adevărat, nicidecum că cineva îţi impune.

Manuela Hărăbor a postat chiar înainte de a anunţa că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2: ”Drepturile şi libertăţile fundamentale nu se negociază.”

În momentul în care o urmăritoare i-a scris să se bucure abia după a 12-a zi, căci până atunci merge pe ”un fir întins”, actriţa a avut o replică genială, ce poate fi de ajutor multora pentru a gestiona nu doar pandemia, ci şi epidemia de frică: ”Eu mă bucur în fiecare zi... Şi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru toate. Şi în general, toţi mergem pe un fir întins, zi de zi. Mulţumesc!”, a notat Manuela Hărăbor pe Facebook.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg