Modul inedit prin care o cunoscută actriţă a anunţat că are COVID: ”Fără simptome, nevaccinată şi în curs de imunizare pe cale naturală”

7 octombrie, 2021
1 manuela harabor jpg jpeg

România îşi trăieşte din plin valul 4 al pandemiei de COVID. Multe personalităţi s-au îmbolnăvit în această toamnă.

Una dintre ele şi cunoscuta actriţă Manuela Hărăbor, care a anunţat ieri pe pagina sa de Facebook: ”În altă ordine de idei, sunt bine, plină de energie, fără simptome şi cu nivel de oxigen maxim. Nevaccinată şi în curs de imunizare. Pe cale naturală.”

Tot în cadrul aceleiaşi postări, Manuela a publicat două fotografii: una cu Romy Schneider şi una cu ea în tinereţe, într-o ipostază în care seamănă izbitor cu actriţa franco-germană. Inclusiv basca de cap este aproape identică în cele două fotografii.

Manuela Hărăbor a primit multe mesaje de la prieteni, toţi i-au urat însănătoşire grabnică, însă au fost şi câteva voci care au acuzat-o că nu s-a vaccinat. Ba mai mult, Manuela a participat la o campanie care militează împotriva obligativităţii vaccinării. Ea rămâne fermă pe poziţii şi acum, explicând cu mult calm că opţiunea de a îţi administra un vaccin trebuie să vină dacă simţi asta cu adevărat, nicidecum că cineva îţi impune.

Manuela Hărăbor a postat chiar înainte de a anunţa că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2: ”Drepturile şi libertăţile fundamentale nu se negociază.”

În momentul în care o urmăritoare i-a scris să se bucure abia după a 12-a zi, căci până atunci merge pe ”un fir întins”, actriţa a avut o replică genială, ce poate fi de ajutor multora pentru a gestiona nu doar pandemia, ci şi epidemia de frică: ”Eu mă bucur în fiecare zi... Şi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru toate. Şi în general, toţi mergem pe un fir întins, zi de zi. Mulţumesc!”, a notat Manuela Hărăbor pe Facebook.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg