Modul îngrozitor în care familia lui Elvis Presley s-a purtat cu iubita artistului după moartea acestuia

26 mai, 2022
el83 jpg

Familia furioasă a lui Elvis a oprit-o pe logodnica starului în fața porților de la Graceland și i-a interzis să intre în casă după moartea lui. Unchiul regelui a declarat public „Ginger Alden e moartă pentru familie.”

Noul film Elvis al lui Baz Luhrman urmează să apară în cinematografe luna viitoare. Producția cu Austin Butler și Tom Hanks a avut premiera la Cannes. Fosta soție a Regelui, Priscilla Presley, a declarat că a emoționat-o până la lacrimi. Dar cum rămâne cu ultima femeie pe care a iubit-o și cu care a fost „logodit” în ultimele sale luni Elvis? Ginger nu a fost teribil de popular în cercul lui Elvis, The Memphis Mafia, în timp ce era în viață și a primit o primire rece și brutală în zilele de după moartea sa. Tatăl ei a mărturisit că Elvis ar fi fost îngrozit de felul în care a fost tratată.

Elvis i-a dat lui Ginger un inel de logodnă masiv, cu diamante, în ultimele sale luni. Ea spune că artistul i-a spus că nu mai fusese niciodată îndrăgostit așa, că erau fericiți și făceau planuri de nuntă chiar în noaptea în care solistul și-a găsit sfârșitul. 

Deci, de ce i s-a interzis să intre în Graceland după moartea Regelui? De ce spunea familia lui Elvis: <<Nici nu o recunoaștem ca ființă umană!?>> Cum au ajuns lucrurile atât de departe?

Tânăra de 19 ani s-a întâlnit cu Elvis din noiembrie 1976 până la moartea sa, pe 16 august 1977. Inițial, prietenul regelui, George Klein, încercase să-l cupleze cu Terri Alden, dar solistul s-a îndrăgostit de sora ei mai mică.

Ginger a descris cum, după doar câteva luni, Elvis a cerut-o în căsătorie: „Am căutat dragostea atât de mult timp și niciodată în cele mai sălbatice vise nu m-am gândit că o voi găsi în propria mea curte”, i-a  spus el.

"'Am fost 60% fericit și 40% fericit, dar niciodată 100%. Am iubit înainte, dar nu am fost niciodată îndrăgostit. <<Ginger, te întreb, te vei căsători cu mine?>>

Elvis și-a scos mâna de la spate, iar în ea era o cutie mică, de catifea verde... Mâna îmi tremura încă în timp ce o tot ridica pentru a se uita la inel.”.

Deși nu știm dacă lucrurile au stat chiar așa, cererea în căsătorie a existat cu adevărat, iar inelul în sine este o dovadă incontestabilă.

Chiar și tatăl vedetei, Vernon, a recunoscut că fiul său era îndrăgostit: „Nu am cunoscut-o niciodată bine pe Ginger Alden. Ea nu prea vorbește, dar cu ceva timp în urmă, Elvis mi-a spus că s-a îndrăgostit de ea. „Acesta este dragostea pe care am căutat-o", mi-a spus el. "Vreau mai mulți copii, un fiu. Și vreau ca Ginger să fie mama copiilor mei".

Din păcate, Elvis nu a trăit niciodată pentru a vedea o altă nuntă sau alți copii. Nici nu a văzut cum relația dintre familia lui și Ginger s-a înrăutățit rapid.

Deși problemele au apărut cu siguranță cât încă era în viață, anumite evenimente de după moartea lui au distrus orice speranță de armonie.

Prietenii lui Elvis au vorbit rareori de bine despre Ginger de-a lungul anilor. De îndată ce Elvis a plecat, tatăl său s-a asigurat că iubita fiului său nu este binevenită, iar fratele lui Vernon a avut cuvinte și mai dure de spus în această privință.

Când Elvis s-a dat peste cap și a cumpărat Graceland, Vester a fost instalat ca gardian la poarta principală. Cunoscut de fani sub numele de „Unchiul Vester”, el a fost un personaj guraliv și discuta mereu cu oricine ajungea la porți.

Când a fost întrebat despre Ginger, după moartea lui Elvis, Vester nu a fost reținut.

„Ginger Alden este moartă acum pentru familie. Nici măcar nu o recunoaștem ca ființă umană. Nu a putut intra singură aici. I se interzice accesul în casă. Ea poate merge la mormânt dacă sună și întreabă. De fiecare dată când vine la această poartă, trebuie să-l sun pe Vernon și să-i dea acordul”.

„Nu ne interesează. A profitat de numele lui Elvis”.

Mulți dintre prietenii starului au contestat întotdeauna că Elvis intenționa să se căsătorească cu Ginger și au văzut-o doar ca pe o altă cucerire, nimic mai mult. 

Walter Alden, tatăl lui Ginger, a povestit: „Dacă Elvis ar vedea cum o tratează când se duce la poartă…Lui Ginger i-ar fi plăcut să mențină o relație strânsă cu familia Presley. Elvis și-ar fi dorit așa”.

Ginger nu se potrivea însă cu familia acestuia și cu prietenii lui, care aveau impresia că femeia îi ține departe de artist, așa că erau deja pregătiți să se întoarcă împotriva ei când ea și familia ei „au profitat de numele lui Elvis”, înainte și, chiar mai rău, după moartea lui.

În lunile scurte în care au fost împreună, Elvis i-a oferit cadouri lui Ginger, a dus-o în vacanță în Hawaii, i-a oferit fratelui ei un loc de muncă, a plătit ipoteca părinților ei și a început să instaleze o piscină la ei acasă.

Oricât de cinic ar părea, lui Elvis îi placea să facă daruri, în special femeilor cu care se întâlnea.

Din păcate, mama lui Ginger, Jo, l-a dat în judecată după moarte, susținând că acesta a promis că va plăti casa și piscina și le-a lăsat cu datorii pe care nu și le-au putut permite.

Situația a atins apogeul când Ginger a semnat pentru a face un film scandalos. Lansat în 1980, Living Legend: The King of Rock 'n Roll, a fost aparent un film de ficțiune, dar numai titlul arată clar pe ce se bazează. La fel și coafura distinctivă, salopeta și cureaua mare.

Personajul principal, Eli Caulfield, este interpretul care bifează o serie de relații eșuate și este dependent de medicamente. Familia Presley a fost îngrozită de felul în care Ginger a exploatat dragostea ei cu Regele.

Vester a adăugat: „Ea a profitat de numele lui Elvis. Acum face un fel de film despre el”.

Până astăzi, Ginger se pronunță împotriva modului în care a fost tratată de-a lungul anilor de familia iubitului ei, în special de către Priscilla, pe rețelele de socializare. Ea a scris, de asemenea, o carte, Elvis & Ginger, în care detaliază partea ei de poveste.



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg