Modul scandalos în care Clark Gable şi-a tratat propriul copil. Drama trăită de fiica actorului din filmul "Pe aripile vântului"

10 august, 2020
1 clark jpg jpeg

Scandalurile de la Hollywood continuă să capteze şi astăzi. Clark Gable şi Loretta Young au fost protagoniştii unei aventuri înflăcărate în anii 1930. Actriţa i-a dăruit un copil, dar starul din Pe aripile vântului a refuzat să îl recunoască.

Gable şi actriţa cu care juca în Call of the Wild au avut o idilă care s-a lăsat cu o sarcină. El era căsătorit la vremea respectivă, Loretta nu, dar scandalul iscat de un copil nelegitim ar fi însemnat sfârşitul carierei ei la Hollywood, mai ales că era o catolică pioasă. Tânăra a decis să iasă din această poveste într-un mod onorabil. A dispărut o perioadă, a născut-o pe fiica ei Judy Lewis, iar ulterior a declarat că a adoptat copilul. Lewis şi-a petrecut primele 19 luni din viaţă în orfelinate, astfel încât mama ei să-şi poată proteja cariera de ruşinea sarcinii.

3 clark2 jpg jpeg

Ani de zile, această poveste a fost cel mai păzit secret deschis de la Hollywood. Lewis semăna cu Clark Gable, avea ochii lui şi urechile mari. Tabloidele continuau să vuiască, dar Loretta făcea tot posibilul să treacă totul sub tăcere. Chiar dacă Young a încercat să ascundă adevărul despre naşterea fiicei sale, în autobiografia lansată după moartea ei, actriţa a recunoscut că Gable este tatăl fetiţei sale..

În cartea sa de memorii, Lewis a povestit cum i-au fost redimensionate urechile, pe care le moştenise de la Gable, în urma unei intervenţii chirurgicale, deoarece colegii o numeau „Dumbo”. Judy Lewis a fost crescută de soţul mamei sale, producătorul de radio Tom Lewis, dar a ajuns la un moment dar să îl întâlnească şi pe tatăl ei. Într-o după amiază, când s-a întors de la şcoală, l-a găsit în casa lor.

S-a uitat la mine şi mi-a spus <<Tu trebuie să fii Judy>>. Iar el am adăugat: „Şi tu eşti domnul Gable, nu-i aşa?” Am râs, iar el a rămas şi am vorbit o jumătate de oră. Când s-a ridicat să plece, l-am dcondus până la uşă. El mi-a luat faţa în mâini şi m-a sărutat pe frunte. Habar n-aveam de ce îmi arăta atât de multă afecţiune.

Şi acela a rămas pentru ea momentul în care şi-au spus Adio!, pentru că nu s-au mai văzut niciodată.

Până la moartea sa, care s-a produs în 2011, a plâns în timp ce viziona scenele lui Clark Gable cu fiica sa de pe ecran, în Gone With the Wind.Recente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg