Mofturi de vedetă. Celebrităţile pierd sume colosale pe ... prostii

13 septembrie, 2017
madonna jpeg

Au averi colosale şi nu se uită la bani nici atunci când vine vorba de plăceri mai atipice. Astfel, la sfârşit de an trag linie şi văd exact pe ce prostii au cheltuit sume importante din conturile lor. Bani, bani şi iar bani. Ei îi au şi pentru a-şi îndeplini dorinţele nu se uită la cât trebuie să plătească. Să aruncăm o privire asupra celebrităţilor cu cele mai vinovate şi costisitoare plăceri sau obsesii.

Madonna

image

Este cunoscută drept mână largă şi nu e de mirare la averea pe care a făcut-o din muzică şi imagine. Are o carieră de succes de câteva decenii, dar nimeni nu şi-ar fi închipuit pe ce îi place să cheltuiască banii. Ei bine, nici pe haine, bijuterii şi nici pe maşini scumpe, ci pe apă sfinţită. Diva plăteşte peste 10.000 de dolari pe lună pentru aghiasmă, pe care o folsoeşte pentru băut, dar şi pentru a-şi face baie.

Owen Wilson

image

Un actor cunoscut cu plăceri mai puţin normale pentru un bărbat. La cât de amuzant şi nonconformist pare să fie pe marile ecrane, în viaţa reală este un adevărat domn care se îngrijeşte de aspectul său. Nici nu vă închipuiţi pe ce dă el banii. Ei bine, Owen cheltuieşte  aproximativ 4.000 de dolari pe săptămână numai pentru produse de bronzare şi tratamente corporale.

50 Cent

image

Şi el este un artist extravagant cu o avere colosală şi cu o casă ca-n poveşti. Pentru a se bucura de intimitate, dar şi de linişte, rapperul cheltuieşte peste 20.000 de dolari pe săptămână pentru securitate, pentru a fi sigur că nu are probleme cu hoţii sau cu vreun fan nebun.

Rihanna

image

Cu toţii ştim cât de excentrică este cântăreaţa Rihanna şi ne-am fi gândit că cei mai mulţi bani îi pierde pe hainele de la branduri celebre. Însă investeşte o mare parte din banii săi în păr, care are parte de schimbări care mai de care mai şocante. De la brunet la roşcat sau blond, păr scurt, sau lung, Riri le-a încercat pe toate, iar pentru asta plăteşte cel puţin 23.000 de dolari pe săptămână, pentru o podoapă capitală de excepţie.

Beyoncé

image

Ea şi soţul său, Jay Z sunt printre cei mai bogaţi artişti din lume, aşa că îşi permit cam orice. Beyonce ştie cum să se îmbrace pentru a impresiona, iar cea mai mare investiţie a divei este fix în haine, căci a dat pe o pereche de colanţi din fire de aur peste 100.000 de dolari, pentru a-i purta doar de trei ori.

Victoria Beckham

image

Este o împătimită a modei şi mereu apare în cele mai stilate şi mai scumpe outfituri. Cu toate acestea, marile plăceri ale Victoriei Beckham rămân călătoriile, bineînţeles pentru shopping. Ea şi soţul David Beckham adoră să facă cumpărături la Milano, iar în una dintre vacanţele lor au cheltuit peste 1,6 milioane de dolari într-o singură zi, doar pe haine, excluzând mâncarea şi băutura.

Britney Spears 

image

Are şi ea plăcerile sale costisitoare. Pentru a ajunge să arate atât de bine, Britney şi-a schimbat stilul de viaţă în unul sănătos care include mult sport şi... masaj. Cântăreaţa a cheluit numai în 2016, 123.000 de dolari pentru şedinţele de masaj şi 30.000 de dolari răsfăţându-şi şi prietenii necuvântători - câinii.

Foto: Instagram, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg