Mohammad Murad, cel care şi-a dorit să devină primarul municipiului Mangalia, revine în Imperiul Leilor: "Sper să fiu de folos oamenilor care au speranţă"

13 ianuarie, 2021
3 mohammad murad la imperiul leilor sezonul 2 jpg jpeg

Investitori de top sunt pregătiţi să finanţeze cele mai bune idei de afaceri în sezonul 2 „Imperiul Leilor”. Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Şucu şi Dragoş Petrescu sunt primii lei care şi-au arătat dorinţa de a demonstra că, în aceste timpuri confuze, oamenii de afaceri pot trece peste orice impas dacă acţionează împreună.

Mohammad Murad este cel de-al cincilea investitor care vine să-şi asume rolul de a inspira tinerii antreprenori. Mohammad Murad, preşedintele Phoenicia Group, este cel mai mare investitor în turismul românesc din ultimii ani şi proprietarul celui mai mare lanţ de hoteluri din România.

Cine e Mohammad Murad

A ajuns în ţara noastră înainte de Revoluţie pentru a studia medicina, iar în prezent conduce un business cu o cifră de afaceri de peste 90 de milioane de euro şi deţine 15 hoteluri, lanţul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy, dar şi o divizie care activează pe piaţa imobiliară. Mohammad Murad este leul care investeşte în oameni mai mult decât în afaceri, un maestru în arta negocierii care găseşte oportunităţi acolo unde nimeni nu s-ar fi gândit.

Este calculat şi analizează fiecare mişcare de business, iar pentru el contează cel mai mult chimia pe care o are cu omul din spatele unei idei. Despre participarea în cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, Mohammad Murad a declarat: „Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon şi sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranţă, iar speranţa lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu uşa la care bate un tânăr şi speranţa lui să devină realitate. Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste şi a nota încă un succes atât pentru mine, cât şi pentru concurent”.

2 mohammad murad la imperiul leilor sezonul 2 din nou jpg jpeg

Celor care vor să vină să-şi prezinte ideea în Imperiul Leilor, Mohammad Murad le spune că cel mai important e să aibă măsură şi curaj. „În viaţa cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenţii niciodata să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoşi pentru că acesta este elementul de bază în orice succes”, a spus Mohammad Murad. Recente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg