Moment emoționant pe Arena Națională pentru Mihai Morar. Lângă ce fost președinte a stat în tribună

22 noiembrie, 2023

Naționala României le-a făcut o mare bucurie microbiștilor români, după o lungă perioadă de absență din lumea ”fotbalului mare”.

Mihai Morar și fiicele sale gemene, Foto Facebook jpg

Mihai Morar a participat cu încântare la meciul de aseară al echipei reprezentative de fotbal și a mers împreună cu cele două fiice gemene ale sale. Adorabila mezină Roua a lipsit. Ce-i drept, ea este mică, iar meciul a început destul de târziu. Cu toate acestea, Arena Națională a vuit în scandările românilor fericiți că echipa lor națională începe să conteze din nou, prin rezultate relevante.

Mihai Morar a descris perfect atmosfera plină de bucurie a românilor și le-a arătat fanilor săi din online ce întâlnire surprinzătoare a avut. Vecinul lor de tribună a fost Emil Constantinescu, un fost președinte al României. Iată ce mesaj emoționant a postat omul de televiziune și radio:

”Las imaginile astea aici pentru a-mi aduce aminte peste vremuri că, într-o seară de noiembrie, au putut trăi și copiii mei bucuria pe care am trăit-o și eu în copilărie. Bucuria e România!”, a scris Mihai Morar.

Mihai Morar pe Arena Națională jpg

”Aseară, cu Mara și Cezara, ne-am îmbrăcat în roșu, galben și albastru ( ce dor îmi era de clișeul ăsta patetic!) și am plecat la stadion pentru sărbătoarea unei generații.

Ne-a scris cineva în dimineața asta la radio de ce facem atâta tam-tam, e doar o banală calificare! Poate la scara fotbalului mondial așa este, dar muream de dorul unei banale calificări la un turneu final.

Muream de ciudă că nu vor trăi copiii mei în copilăria lor măcar un pic din ce am trăit eu în copilăria mea. Muream de inimă rea că nu au și ei un Hagi și un Iordănescu al lor, fără să știu că era nevoie de resurecția lui Hagi și a lui Iordănescu pentru a se împlini iar visul.

Copiii ăștia - nu doar ai mei, au fost cu miile pe stadion aseară - meritau și ei o echipă care să-i unească sub tricolor, în “Deșteaptă-te, române!”, întru România.

Am nimerit aseară, pe Arena Națională, pe scaunul de lângă fostul președinte al României, profesorul Emil Constantinescu. A împlinit zilele trecute 84 de ani. Aveam exact vârsta pe care o au acum gemenele mele când a fost ales președinte. Trăiam în România lui Hagi , Popescu, Răducioiu, Petrescu, Lupescu, Dumitrescu…

Și m-a întrebat Emil Constantinescu, în pauza meciului: “Fetele tale nu erau născute când eram eu președinte, nu?” Nu, nu erau născute. Dar aseară s-a născut o generație pentru România.”, a conchis celebrul realizator radio și TV.

Foto: Facebook Mihai MorarRecente pe Ok! Magazine

Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg