Moment epic pe scena de la Super Bowl. Justin Timberlake a cântat în duet simulat cu Prince

5 februarie, 2018
Pepsi Super Bowl LII Halftime Show jpeg

Anul acesta, Justin Timberlake a fost showman la cel mai aşteptat meci de fotbal american al anului, Super Bowl. Cântăreţul a avut onoarea să concerteze în pauza dintre cele două reprize ale meciului, iar recitalul lui a fost unul spectaculos. Acum 14 ani, Justin urca pe scena de la Super Bowl alături de Janet Jackson, iar coregrafia le juca feste celor doi artişti. La sfâşitul concertului, Justin o lăsa pe Janet cu unul dintre sâni la vedere, un moment care a rămas în memoria tuturor.

image

Acum, cântăreţul a revenit pe scena mare de la Super Bowl pentru a face istorie într-un recital alături de Prince. Desigur, acest recital nu ar fi fost posibil pentru că artistul s-a stins din viaţă în 2016, dar Justin i-a adus un omagiu cântând o piesă de-a lui, cu holograma lui Prince proiectată pe un ecran imens, deci un recital simulat.

image

Cu toate că a vrut să creeze un moment unic, unii dintre spectatori au avut dolenaţe cu privire la prestaţia artistului. Părerile cu privire la show au fost împărţite, iar fanii lui Prince nu au fost prea entuziasmaţi de tribitului lui JT pentru iconicul artist din Minneapolis, decedat acum 2 ani. Omagiul adus lui Prince pe stadionul din Minneapolis nu a fost pe placul tututor, unii dintre fani considerând demonic faptul că Prince a apărut sub formă de hologramă.

image

Mai mult, fanii au spus că, dacă ar fi trăit, Prince ar fi dezaprobat această prestaţie. Într-un interviu în 1998, Prince era întrebat ce părere are despre folosirea editării digitale pentru a "crea o situaţie în care să poţi apărea alături de orice artist decedat" şi cu siguranţă nu era un fan al acestei practici.  "Acesta este cel mai demonic lucru imaginabil", spunea el. "Totul este aşa cum este şi cum ar trebui să fie... Dacă aş fi vrut să mă întâlnesc cu Ducele Ellington, am fi trăit în aceeaşi epocă ... Acest lucru al realităţii virtuale ... este cu adevărat demonic şi nu sunt un demon. De asemenea, ceea ce au făcut cu acel cântec de la Beatles (Free As A Bird), manipulând vocea lui John Lennon ca să-l cânte din mormânt ... asta nu se va întâmpla niciodată cu mine. Motiv pentru care vreau control artistic."

image

Imaginile au arătat un stadion plin de oameni şi o proiecţie uriaşă a celebrului Prince în mijloc. Spectatorii de acasă s-au plâns de sunetul foarte prost de la concert, luând cu asalt Twitter pentru a-şi exprima cuvintele mai puţin frumoase la adresa lui Timberlake. " Tributul pentru Prince ar fi fost grozav ... cu excepţia faptului că Prince a spus în mod expres că nu a vrut asta, nu-i aşa? Chiar şi mort, Prince continuă să fie înţeles greşit." Desigur, au existat şi cuvinte de laudă, fanii apreciind gestul făcut de Timberlake: "Ce spectacol de jumătate de oră! Justin Timberlake este un talentat. Acea bucată mică cu Prince a fost minunată!".

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg