Moment șocant al președintelui Biden la o festivitate. A înlemnit în picioare, nu s-a mai mișcat un minut

12 iunie, 2024

Oamenii au fost uimiți de acest episod și s-au întrecut în comentarii online. ”La vârsta aceasta, nici o slujbă normală nu cred c-ar trebui să aibă, darămite să fie președinte.”

Joe Biden, captură video

Președintele Joe Biden a înlemnit, la propriu, în timpul celebrărilor Juneteenth de la Casa Albă, iar când s-a adresat mulțimii, vorbea neclar.

Juneteenth este o sărbătoare federală nouă, în 2021. Atunci Preşedintele Biden a semnat o lege care creează o sărbătoare federală ce comemorează finalul sclaviei în SUA. Biden a spus atunci că aceasta este „cea mai mare onoare din timpul preşedinţiei sale”. El a semnat actul legislativ cu două zile înainte de sărbătoarea în sine, denumită Juneteenth. Congresul a aprobat-o cu o susţinere covârşitoare. Juneteenth celebrează emanciparea ultimilor sclavi afro-americani. Vicepreşedintele Kamala Harris a spus că este important ca SUA să înveţe din trecutul lor. „În timp ce comemorăm istoria Juneteenth, la fel cum am făcut acum câteva săptămâni în cazul masacrului de la Tulsa, trebuie să învăţăm din istoria noastră. Trebuie să ne învăţăm copiii istoria noastră pentru că este parte din istoria noastră ca naţiune. Este parte din istoria americană”, a declarat Harris.

La fel de încântați de sărbătoare sunt și în 2024 Joe Biden și Kamala Harris. Însă președintele american a ridicat din nou semne de îngrijorare.

Când a început discursul, a vorbit neclar. Iar înainte, așa cum se vede și pe filmarea Skynews, vârstnicul de 81 de ani părea că se rupsese de realitate, complet deconectat de mulțime, deși era muzică și toți ceilalți în jurul său dansau.

Joseph Robinette „Joe” Biden, Jr. este un politician american, al 46-lea președinte al Statelor Unite. Membru al Partidului Democrat, a fost al 47-lea vicepreședinte din 2009 până în 2017 în timpul mandatelor președintelui Barack Obama și a reprezentat statul Delaware în Senatul Statelor Unite din 1973 până în 2009.

Pe reţelele de socializare şi în presa din Statele Unite a devenit virală această filmare cu Joe Biden din timpul petrecerii organizate de Casa Albă. Ea le dă apă la moară contestatarilor săi, care vorbesc despre incapacitatea lui Biden de a mai guverna.

Foto: Captura video



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg