Moment şocant. Harvey Weinstein, luat la palme într-un restaurant din Arizona

11 ianuarie, 2018
Harvey Weinstein jpeg

El este cel mai controversat om de la Hollywood, care chiar a ajutat la crearea unei alianţe a femeilor celebre împotriva abuzului sexual. După ce actriţele s-au îmbrăcat în negru duminică seara, la Globurile de Aur, într-un protest tacit care l-a vizat pe Harvey Weinstein, producătorul s-a confruntat acum cu o situaţie destul de bizară.

image

Alfat într-un restaurant din Arizona, marţi seara, pentru a lua cina, "hărţuitorul" de la Hollywood a fost atacat de un bărbat care i-a vorbit urât şi l-a pălmuit.

Conform TMZ, bărbatul, indentificat cu numele de Steve, a mers la mogulul de film de la Hollywood care se îndrepta spre ieşirea din restaurant şi l-a plesnit de două ori peste faţă. Un alt client al restaurantului a surprins momentul şocant chiar şi pentru Weinstein care nu se aştepta la un asemenea comportament. Producătorul a fost luat prin surprindere, în timp ce atacatorul său l-a pocnit de două ori peste faţă, cu zâmbetul pe buze şi l-a înjurat. Harvey mai era însoţit de un bărbat care a încercat să acopere cu mâna obiectivul aparatului celui care îi filma, spunând: "Nu face asta!"

De asemenea, pe fundal se aud şi câteva cuvinte jignitoare adresate lui Weinstein de către bărbatul care îl pocnise cu câteva momente înainte: "Eşti un gunoi! Ieşi naiba de aici!" Conform reprezentantului lui Weinstein, bărbatul pe nume Steve s-a supărat din cauza faptului că Weinstein i-a refuzat cerera de a face o fotografie cu el, într-un mod politicos. Încă nu este clar dacă mogului a depus o plângere la poliţie, dar scena din restaurant a devenit virală pe Internet!

image

Harvey a renunţat la Hollywood după numeroasele acuzaţii de hărţurire sexuală din partea unor actriţe celebre. Chiar şi soţia sa, Georgina Chapman, a decis să se despartă de controversatul producător. De curând s-a pronunţat şi divorţul celor doi, iar Georgina este acum o femeie liberă şi mai bogată cu câteva milioane de euro, dat fiind faptul că cei doi împliniseră deja 10 ani de căsătorie, înainte de pronunţarea divorţului. 

Citeşte şi: Perversul de la Hollywood îşi plăteşte soţia cu un milion de dolari să stea lângă el

Foto: Arhiva OK!, TMZRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg